Zradili královskou rodinu, reaguje expert na dokument Harryho a Meghan

Zatímco se princ William a princezna Kate připravují na koncert, který se uskuteční příští týden ve Westminsterském opatství k poctě zesnulé královny Alžběty II., Harry a Meghan podle expertů památku královny poškodili. A to tím, že ve čtvrtek vypustili do světa svůj nový dokument na Netflixu.

Ten má být údajně velmi škodlivý pro čest celé královské rodiny. Zároveň tím mají porušovat dohodu, kterou s královnou uzavřeli v roce 2020, než se přestěhovali do USA. Informoval o tom britský web Mirror.

[chooze:article;value:477736]

V rámci této dohody se měly obě strany domluvit, že Harry a Meghan budou i nadále podporovat čest Jejího Veličenstva. Loajalitu vůči rodině však pár porušil už v minulosti, a to například v šokujícím rozhovoru s Oprah Winfreyovou.

Po odvysílání prvních dílů dokumentu se proti kroku Harryho a Meghan ohradil královský spisovatel Phil Dampier. Ten tvrdí, že pár v seriálu nerespektuje jak zesnulou královnu, tak Harryho otce krále Karla III.

"Ať už jsou jejich údajné křivdy jakékoliv, způsob, jakým se Harry a Meghan chovají, je naprostá zrada vylučující královnin odkaz. Jednali naprosto nepřijatelným způsobem, a to navzdory pokusům zesnulé královny a jeho otce o smír," vyjádřil se Dampier v rozhovoru pro britský web Express.

Experti se shodují. Harry a Meghan jsou především cennou mediální značkou:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.