Roman Staša práskl, proč Ztracený končí s koncerty. Zpěváka chápe

Kuchař Roman Staša je se zpěvákem Markem Ztraceným jedna ruka. Už minulý rok ho doprovázel na jeho koncertech, kde s Markem po boku předváděl kuchařskou show. V Blesk Podcastu popsal, že tak se skamarádili a postupně spolu začali chodit na pivo. Když Ztracený oznámil koncertní pauzu, nebyl proto Staša překvapený.

"Spousta lidí, kteří dělají dennodenní práci, která je psychicky náročná, to musí pochopit. Marek Ztracený hraje prostě 15 let. Já svou práci dělám třetí rok a také si dovedu představit, že bych si dal roční pauzu. Samozřejmě si to úplně nemůžu dovolit, ale obdivuji ho v tom, kam až to dotáhl. Přeji mu, aby si vážně odpočinul. Zaslouží si to," naznačil Roman Staša, že důvodem plánované pauzy zpěváka je únava z posledních několika let.

[chooze:article;value:473355]

Podle sympatického kuchaře si už zpěvák zaslouží chvilku oddechu a bez hraní to nějakou dobu vydrží. "Myslím si, že to vydržet potřebuje. Já mu přeji, aby to dokázal. Hlavně mu to přeji kvůli tomu, že spolu budeme moci častěji chodit na to pivo," zavtipkoval Staša. "Víc říct nemůžu, slíbil jsem to Markovi," dodal mladý kuchař pro redakci TN.cz.

Proč se Marek Ztracený rozhodl pro koncertní odmlku, si zatím zpěvák nechává pro sebe. "Určitě mi to chybět bude. Ale ty důvody, proč nastane takové menší koncertní ticho, jsou naprosto jasné. A až je řeknu, to bude až po koncertě, protože na tom nechci nic stavět, tak je určitě všichni pochopí," řekl už dříve televizi Nova Marek Ztracený.

Zpěvák bude mít v pražském Edenu hned tři rozlučkové koncerty, a to v červnu příštího roku. Vstupenky na ně byly vyprodané během několika hodin. 

Podívejte se na Marka Ztraceného, který získal cenu v anketě Český slavík (11/2022):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.