Horoskop na neděli 4. prosince: Dnes se snažte vyhýbat rizikům

Beran

Můžete trpět dnes pocitem, že jsou všichni proti vám a že nejste svým protějškem oceňováni tak, jak si zasloužíte. V době kolem oběda vás to může obzvláště pozlobit, zachovejte svou proslulou důstojnost! Jsou to jen vlnky, které se zase uklidní.

Býk    

Dnešek nepatří mezi vaše nejsilnější období roku, neboť Venuše, vládkyně vašeho znamení, se tváří vzdorovitě. Svou kvadraturou působí od ranních hodin mnoho výkyvů, přičemž je jejím komplicem rebelantský a zkratovitý Mars. Musíte se mít na pozoru.

Blíženci          

Chystáte se na nějakou nevšední, zajímavou akci nebo jste pozváni na oslavu originálního Mikuláše? Začátek dne a brzké dopoledne vám mohou připravit velmi překvapivé události! Nezapomínejte ale také na nějaké domácí povinnosti, co se samy neudělají.

Rak    

Přepadají vás pochmurné myšlenky? Dnes budete citlivější než obvykle. Snažte se vyhnout jakékoliv konfrontaci a najděte nějaký způsob odreagování. Nezáleží na tom, zda strávíte odpoledne nad knížkou, či sportem. Netrapte se věcmi, které nevyřešíte.

MĚSÍČNÍ TAROT NA PROSINEC
Zajímá vás, na co se můžete v prosinci těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Lev     

Pokud patříte k těm, kteří stále ještě hledají svůj vhodný protějšek, máte zejména v období kolem podvečera velkou šanci k seznámení. Chystáte se na firemní večírek? V tom případě hvězdy přikyvují, protože právě zde je srdcové zajiskření na spadnutí.

Panna 

Tento den je pro vás tím, kdy mají vaše intelektuální zájmy a vaše komunikace neobyčejně silný vliv na ostatní. Váš moudrý vládce Merkur nad vámi zvýšeně bdí a přináší vám mnoho pozitivní energie, tak neváhejte ji využít tak, jak nejlépe dovedete.

Váhy  

Pokud budete mít více nápadníků, opatrně dnes s ohnivci zvěrokruhu. S energií Berana by spíše brzy došlo ke zkratu než k pověstné lásce s velkým L. Stejně tak mohou nějaký ten zkrat zaznamenat manželské páry, a to prioritně v době kolem podvečera.

Štír     

Pokud dumáte, ze kterého znamení bude vyslán objekt vašeho zájmu, tak astrální vládci nominují zejména Berany nebo Váhy. Jestliže už zadaní jste, můžete se v tomto období těšit stabilitě a upevnění vztahu. Obecně se bude dařit na všech frontách.

APLIKACE ZDARMA: LÁSKOMĚR
Zjistěte, jak jste na tom se stávajícím vztahem, v sexu a s hledáním lásky!

Střelec

Logické myšlení, mentální činnost, konverzace – to všechno je Merkurovou doménou a vás chce nechat v těchto sférách zaskvět. Naopak Slunce je na své třpytivé paprsky skoupé, trochu zlobí a ubírá vám vitalitu, tak se musíte snažit sami a půjde to.

Kozoroh         

I když je toto období příjemné a vše jde snadno, nenechte se ani dnes strhnout k čemukoliv, co by zavánělo rizikem. Navzdory dobrým energiím by to nejspíš nedopadlo dobře. A nechcete přece přijít o zdraví, zaměstnání nebo vztah. To za to nestojí.

Vodnář          

To platí i pro vás, kteří žijete v manželském vztahu, ovšem zde je doporučeno více rozvahy, vyplatí se vám to! Stereotyp je něčím, co bytostně nesnášíte, jste uneseni z různorodosti, neboť potřebujete neustále ukájet bezbřehou intelektuální zvědavost.

Ryby  

Žárlivost vám znepříjemní vzduch. Nekonečné diskuse a přesvědčování o vaší nevině nejsou určitě nic pro vás. Nevyhýbáte se sice reálné domluvě, ale pokud možno se snažte věci osvětlit do večera, potom byste už spíše přešlapovali na jednom místě.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.