Princ Harry má problém. Ozvala se jeho údajná milenka, máma dvou dětí

Je to příběh jako z červené knihovny. Princ Harry ve 21 letech hledal útěk od svazujících pravidel královské rodiny a cestu mu měla ukázat o 13 let starší Američanka. Život se svobodnou matkou dvou dětí se od prostředí, ve kterém vyrůstal, lišil takřka ve všem.

Britskému deníku The Sun údajný několikaměsíční románek z roku 2006 detailně popsala americká televizní hvězdička Catherine Ommanneyové. To ona byla podle svých slov 34letou sličnou blondýnou, které Harry kdysi podlehl.

"Chovali jsme se jako naprostí puberťáci, bylo to nejlepší období mého života. Dostala jsem od něj ten nejvášnivější polibek ze všech," vzpomíná Ommanneyová.

[chooze:article;value:477308]

Mohlo by se zdát, že její přiznání nedává smysl. Harryho manželství s Meghan Markleovou neohrozí, seznámili se spolu až o dekádu později. A jeho tehdejší "právoplatná" přítelkyně, zimbabwská podnikatelka Chelsy Davyová, se mu za nevěru po takové době mstít pravděpodobně nebude, upozornil portál Page Six.

Ommanneyová prý jen chtěla upozornit, že v Harryho připravované knížce Spare (česky Volný), která má být nejintimnější zpovědí o jeho životě, podle ní stejně navzdory slibům nebude všechno. "Silně pochybuji, že tam o nás najdu byť jedinou větu," uzavřela.

Ostuda v královské rodině. Williamova kmotra odchází kvůli rasistické poznámce:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.