Horoskop na úterý 31. ledna: Risk se vám dnes může vyplatit

Beran

Vaše kariéra bude v rukou vlivných kamarádů. Možná se vám to nebude zamlouvat, protože máte své věci rádi pod kontrolou a jen s velkým sebezapřením se spoléháte na někoho jiného. Občas však není zbytí. Pokud vše udržíte pod kontrolou, nic se nestane.

Býk    

Ve vztahu si dnes budete připadat trochu jako na splašeném koni, kterého nemůžete dostat pod kontrolu. Partner má totiž poněkud jiné životní tempo a vy budete jen těžko stíhat. Nenechte se vystresovat a rázně partnerovi vysvětlete, co vám vadí.

Blíženci          

Planeta Merkur se nachází ve znamení Kozoroha. Co z toho pro vás vyplývá? Partnerské vztahy se budou odehrávat především v pragmatické rovině. Možná proto budete postrádat emoce a vřelost. Nemusíte však panikařit, vše se brzo napraví.

Rak    

V práci budete pasivní, ostatně jako i v jiných oblastech života. Měli byste si položit otázku, zda opravdu chcete, aby život plynul dál v zajetých kolejích všednosti. Pokud ne, je nejvyšší čas začít jednat. Buďte akční a nebojte se trochu riskovat.

MĚSÍČNÍ TAROT NA ÚNOR!
Zajímá vás, na co se můžete v lednu těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Lev     

Slunce se nachází ve znamení Vodnáře, což může způsobovat nepříjemné pocity vnitřního pnutí. Nenechte se tím ovlivnit. Snažte se jednat pragmaticky a odvážně. Veškerá důležitá rozhodnutí však raději odložte. V budoucnu je vyřešíte snáze.

Panna 

Panny, zejména ty narozené koncem září, budou mít dnes sklon jednat unáhleně. Pokud tedy spadáte do této kategorie, hlídejte se víc než obvykle. Raději nevyrážejte na nákupy a případná důležitá rozhodnutí odložte. Uvidíte, že se vyhnete problémům.

Váhy  

Konečně budete mít možnost uplatnit nové znalosti z oboru a udělá vám to radost. Jak by ne, vždyť jste své vědomosti těžce vydřeli. I když se zdá, že nejsou tak užitečné, jak jste si mysleli, dočkejte času. Vaše hvězdná chvíle totiž teprve přijde.

Štír     

Čeká vás velice příjemný vzestup kariéry. Musíte mít ale oči dokořán a nepropásnout správnou příležitost. Jakmile uvidíte, že je vhodná chvíle na to, abyste předvedli své schopnosti a znalosti, neváhejte ani minutu. Je velká šance, že se vám risk mnohokrát vyplatí.

MAGICKÝ TAROT LÁSKY
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty! Tarot vám řekne vše o vašem milostném životě!

Střelec

Podaří se vám usmířit rozhádané kamarády. Role prostředníka vám jde, přesto si raději nemyslete, že dokážete vyřešit všechny spory v okolí. I když máte jisté diplomatické schopnosti, mohli byste se také dostat do nepříjemných situací a konfliktů.

Kozoroh         

Připravte se, že vaši nadřízení budou dnes nepříjemnější než obvykle. Negativní pocity však nejsou namístě. Uvědomte si, že každý má své vrtochy. Berte proto šéfa s rezervou a raději se vyhýbejte veškerým sporným tématům. Uděláte tak jen dobře.

Vodnář          

Nečekaně si vzpomenete na bývalého partnera. Jisté dávce nostalgie se nevyhnete, přesto se vyvarujte lítosti a přehnaného vzpomínání. Máte totiž sklon myslet jen na to hezké. To je v pořádku, ale uvědomte si, že vše nebylo ideální. Buďte spokojení.

Ryby  

Blízcí vás poprosí o finanční výpomoc. I když nepůjde o závratnou částku, právem budete váhat, zda chcete být věřitelem svých příbuzných. Správně tušíte, že by to mohlo přinést nejenom finanční problémy, ale především hádky a konflikty mezi blízkými.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.