Dara Rolins uspořádala koncert ke svým padesátinám. Překvapil na něm Rytmus!

Ikona česko-slovenského popu Dara Rolins v sobotu sobě i fanouškům nadělila energický a sexy koncert ve vyprodané O2 areně. "Koncert trvá skoro tři hodinky, proto si nezapomeňte odskočit. Byla bych nerada, kdybyste přišli byť jen o jednu notu, o jeden okamžik, o jednu emoci," radila ještě před začátkem akce svým fanouškům na instagramu.

Na koncertě, který uspořádala ke svým 50. narozeninám, zazněly velké zpěvaččiny hity, včetně Zvonků štěstí – duetu nazpívaného s Karlem Gottem, kterým se poprvé zařadila mezi hvězdy české pop music. Její pěvecký partner se už bohužel mohl zapojit jenom ze záznamu. A podobně se na koncertě zjevila i nedávno zesnulá Hana Zagorová.

[chooze:article;value:486223]

Další hosté už ale dorazili naživo. Spolu s Darou si tak zazpíval třeba Dan Bárta, se kterým působila ve skupině Sexy Dancers známé především hitem Slim Jim, Monika Bagárová, Tonya Graves, Tina nebo její expřítel, slovenský rapper Patrik Vrbovský, který je známější pod pseudonymem Rytmus.

Právě jejich společné představení na pódiu fanoušky překvapilo asi nejvíc. Po rozchodu v roce 2018 se totiž spolu na veřejnosti neobjevili a oba si vyměnili několik ostrých vzkazů. Teď je ale, zdá se, vše zapomenuto.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Leoš Mareš (@leosmares)

"Jsou tady všichni, které respektuji a nějakým způsobem patřili a patří do mého života," nechala se Dara slyšet. "Děkuju ti za všechno, že se o nás všechny staráš, a přeju ti lásku a zdraví," odpověděl jí pak podle deníku Blesk Rytmus.

[chooze:article;value:485955]

S Darou si zazpívala také její 14letá dcera Laura. "Kde jinde by měla moje Laura poprvé v životě vystoupit než v O2 areně," prohlásila slavná zpěvačka. Společně zazpívaly dvě písně a zdá se, že Laura po své mamince podědila velký hudební talent.

Dara Rolins se ukázala v krásném kostýmu. Připravuje se na vystoupení:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.