Přítelkyně na mě křičí, ať držím hubu. Ale já vše vykecám, přiznal moderátor Love Castu

Původně měl být ve studiu pouze Vincent Navrátil, jelikož ho ale jeho kamarád Ondřej Kubina nechtěl nechat na rozhovor samotného, při slově "láska" vpadl před kamery. "On je Marek mého Ebene," prohlásil sebejistě Navrátil. Po takto nečekaném příchodu se moderátorka Rebecca Diatilová rozhodla, že tedy udělá rozhovor s oběma umělci najednou.

Navrátil moderuje podcast Love Cast, ve kterém se zaměřuje na zákulisí reality show Love Island. Důležité zvraty v soutěži zná ale dopředu, což mu ale způsobuje i problémy. "Moje přítelkyně na mě křičí, že já vím ty informace dopředu a neumím držet hubu, takže když už to vím, tak to vždycky řeknu," prozradil.

Řekl také, že mu v současné chvíli trochu vadí Tomáš s Terezou. "Jsou takový pár, který se prezentuje jako nejdokonalejší, nejzamilovanější pár, ale pokud jim řekneš, že jim nevěříš, tak na tebe ta holka strašně agresivně vystartuje, co si to jako dovoluješ," objasnil Navrátil svůj pohled na věc.

[chooze:article;value:576679]

Navrátil a Kubina spolu také vytvořili komediální skeče Mužketýři, které najdete na Voyo. Po úspěchu této prvotiny ale vymýšlejí i další věci pro TV Nova.

Dvojici nejvíc baví psaní scénářů, režie a připravování natáčení. "Ale pak o to víc nás baví přijít někam 'jenom jako herci', kde je všude všechno připravené a můžeme se jenom soustředit na tu jednu věc, a ne na deset věcí najednou," řekl Kubina.

"Nebo naopak někam přijdeme jako herci, kde není vůbec nic připraveného, protože my spolu máme improvizační představení, kde vlastně vyjdeme na jeviště a hodinu a čtvrt ještě s jedním kolegou Alexem Kolbou hrajeme komikaci, což je improvizované představení, kdy je to opravdu hodina a čtvrt srandy," dodal Navrátil.

[chooze:article;value:576324]

​Ve vysílání také moderátorka Rebecca Diatilová představila Navrátilovu a Kubinovu novou knihu, která je pokračováním Maturity s prstem v nose a jmenuje se Literatura s prstem v nose.

"Maturita s prstem v nose je autorské představení, ve kterém my skrz nějaké parodie a krátké scénky připodobňujeme divákovi klasická literární díla, která potřebuje k maturitě. Takže aby nemuseli číst dlouhé bichle, tak přijdou do divadla, my jim tam v hodině zahrajeme patnáct vtipných knížek v populární formě skrz nějaké reference, skrz to, co oni znají, skrz to, co oni zažívají. A vlastně opravdu odejdou s tím, že aha, tak já vím, o čem je Faust, aniž bych musel číst 500 stran," objasnil Navrátil.

"Ale tím, že to hrajeme jen v divadle, přišla nám škoda to nerozšířit. Tak jsme udělali tady tu knížku Literatura s prstem v nose, kde jsou vlastně nádherné ilustrace," dodal. Na celý rozhovor se můžete podívat pod titulkem článku.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.