Horoskop na dnešní den 6. října: Marné vzrušení může mít vážné následky

Beran

Během dnešního dne vás může partner překvapit svým chováním, a ne vždy příjemně. Dejte si pozor, abyste nejednali unáhleně. Ne všechno je takové, jak se na první pohled zdá. Nechte si čas na promyšlení, než uděláte krok, kterého byste mohli později litovat.

Býk

Dnešek je ideální k relaxaci a dobití sil. Zkuste si naplánovat chvíli pro sebe, daleko od ruchu a povinností. Pokud máte pocit, že vás v poslední době něco vyčerpává, je důležité se na chvíli zastavit a dopřát si klid. Vaše tělo i mysl vám za to poděkují.

Blíženci

Na lásku se dnes můžete těšit. Váš vztah vzkvétá a partner vám dá najevo, jak moc pro něj znamenáte. Pokud jste nezadaní, mějte oči otevřené, protože může přijít nečekaná romantická příležitost. Otevřenost k novým setkáním přinese sladké plody.

Rak

Rodinné záležitosti dnes hrají důležitou roli. Někdo z blízkých vás může požádat o radu nebo pomoc, která možná ovlivní jeho budoucnost. Nepodceňujte, jakou váhu má vaše slovo v této situaci. Buďte ale také opatrní, aby vaše pomoc nebyla na úkor vašeho vlastního klidu.

Zjistěte, které jste znamení podle čínského horoskopu a co vás čeká!

Lev

Práce na sobě se vám dnes může vyplatit. Nejde o kariéru, ale spíše o váš osobní růst. Věnujte se koníčkům, které vás baví, nebo se zkuste naučit něco nového. Možná narazíte na nový zájem, který vás natolik zaujme, že se stane trvalou součástí vašeho života.

Panna

Pozor na finance. Může vás čekat nečekaný výdaj, který naruší váš plánovaný rozpočet. Neberte to ale tragicky – situaci zvládnete, pokud budete jednat rozumně a vyhnete se impulzivním nákupům. Finanční rovnováha se brzy vrátí, pokud si udržíte chladnou hlavu.

Váhy

Dnešní den je o lásce a harmonii. Vztahy s blízkými budou plynout hladce a vy si budete užívat vzájemné souznění. Pokud jste měli v minulých dnech nějaké konflikty, nyní je ideální čas je urovnat. Očekávejte krásné chvíle, kdy se vše kolem vás bude zdát naprosto v pořádku.

Štír

Dnešní den může přinést pokušení, kterému bude těžké odolat. Možná se setkáte s někým, kdo vám nabídne něco, co vás láká, ale nemusí být úplně v souladu s vašimi hodnotami. Buďte opatrní a pamatujte, že krátkodobá radost může mít dlouhodobé následky.

Přečtěte si horoskop na zítřek, tento měsíc i celý rok.

Střelec

Máte chuť na dobrodružství a je to ten správný den, kdy vyrazit ven a užít si něco vzrušujícího. Ať už jde o sport, cestování nebo nový zážitek, dnešní den vám nabídne příležitosti k něčemu nezapomenutelnému. Nebojte se riskovat, protože odměna bude stát za to.

Kozoroh

Dnes si uvědomíte, že někteří lidé ve vašem okolí nejsou tak upřímní, jak byste chtěli. Tento objev může být nepříjemný, ale zároveň osvobozující. Naučíte se, komu věřit, a od koho si držet odstup. I když je pravda občas těžká, dlouhodobě vás posílí.

Vodnář

Váš intelekt dnes zazáří a budete schopni přicházet s brilantními nápady. Využijte tento tvůrčí proud ve svůj prospěch – ať už se to týká vašich zájmů nebo plánování budoucnosti. Inspirace je na dosah, tak ji chyťte za pačesy a proměňte své nápady ve skutečnost.

Ryby

Emoce budou dnes hrát velkou roli. Můžete se cítit citlivější než obvykle, což může ovlivnit vaše vztahy. Zkuste se ale nenechat ovládat negativními pocity. Místo toho se soustřeďte na to, co vás těší a uklidňuje. Vnitřní klid bude vaším největším spojencem.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.