Horoskop na dnešní den 4. října: Něco se děje za vašimi zády

Beran

Ve vašem vztahu se dnes může objevit lehké napětí. Nechte si čas na zklidnění emocí, abyste neřekli něco, čeho byste litovali. V práci vám však půjde vše od ruky a můžete zaznamenat pokrok. Na konci dne si dopřejte chvíli pro sebe, abyste si srovnali myšlenky.

Býk

Někdo z vašeho okolí se vám pokusí radit, ale jeho rady nebudou zcela upřímné. Mějte se na pozoru před lidmi, kteří vás mohou chtít využít. Ve vztahu to však vypadá na klidnou vlnu – je vhodný čas vyřešit staré neshody a opět se naladit na stejnou notu.

Blíženci

Dnes můžete očekávat nečekaný kontakt od starého přítele, který přinese zajímavé zprávy. V lásce buďte obezřetní, přichází doba, kdy bude nutné přehodnotit některé aspekty vztahu. Nezadaní mohou potkat někoho, kdo je okouzlí svou bezprostředností.

Rak

Vaše rodinné vztahy dnes mohou projít zkouškou. Někdo z blízkých může vyžadovat vaši pozornost, ale dejte si pozor, abyste se nenechali příliš vtáhnout do jejich problémů. Kariérně vás čeká výzva, kterou můžete zvládnout s klidnou hlavou a správným plánováním.

Zjistěte, které jste znamení podle čínského horoskopu a co vás čeká!

Lev

Peníze vám dnes mohou přinést menší potíže, proto si dejte pozor na zbytečné výdaje. Na druhou stranu, vztahy budou vzkvétat. Možná vás potěší nečekaný romantický moment s vaším partnerem nebo vás čeká krásné gesto, které vám připomene, proč jste spolu.

Panna

Dnešní den je jako stvořený pro řešení rodinných záležitostí. Možná bude potřeba, abyste byli prostředníky mezi dvěma stranami, ale vaše klidná povaha vše urovná. V práci by mohly nastat drobné komplikace, ale nic, co byste nezvládli s trochou trpělivosti.

Váhy

Získáváte dnes nové příležitosti k navázání přátelství nebo i vztahu. Využijte svůj šarm, ale pozor, ať nevytváříte falešná očekávání. Pokud jste v dlouhodobém vztahu, může se objevit malé napětí, ale upřímná komunikace vám pomůže problém rychle vyřešit.

Štír

Vaše intuice vám dnes bude dobře sloužit, zejména ve vztazích. Můžete mít pocit, že se něco děje za vašimi zády, ale buďte trpěliví, pravda se ukáže. V práci se vyvarujte konfliktů, někdo by se mohl pokusit zpochybnit vaše úsilí. Zachovejte klid a držte si své pozice.

Přečtěte si horoskop na zítřek, tento měsíc i celý rok.

Střelec

V osobním životě vás čeká příjemné překvapení, možná v podobě dárku nebo pozornosti od někoho blízkého. Pokud se cítíte pod tlakem, zkuste se na chvíli od všeho odpojit a dopřát si čas na relaxaci. V práci máte šanci předvést své schopnosti a získat respekt.

Kozoroh

Dnes se zaměřte na vztahy s přáteli, které jste možná zanedbávali. Někdo z vašeho okolí by mohl potřebovat vaši podporu. V lásce se připravte na hlubší diskusi, která vám může přinést větší porozumění a přiblížení. Pracovní záležitosti dnes dejte stranou.

Vodnář

Pracovní úspěchy vás dnes mohou trochu unavit, ale výsledek bude stát za to. Ve vztazích může nastat napětí, pokud se budete snažit prosazovat svou vůli příliš tvrdě. Dejte si pozor, abyste nezanedbali city svého partnera. Rovnováha je klíčem k harmonii.

Ryby

Příležitost k seznámení či prohloubení stávajícího vztahu je na dosah. Vaše přirozená empatie dnes bude přitahovat lidi kolem vás. Pracovní povinnosti vám mohou připadat náročné, ale odpoledne si dopřejte odpočinek a nechte myšlenky volně plynout.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.