V dětském koutku v Brně se popraly matky. Uklidňovat je museli strážníci

Pohodové středeční odpoledne se v dětském koutku na jihu Brna proměnilo v neočekávané drama. "Vše zapříčinil údajný štípanec do pozadí, který prý měl na svědomí chlapec 33leté ženy," uvedla městská policie na webu.

"O rok mladší žena si postěžovala, že syn starší ženy údajně štípl její malou dceru. O rok starší žena ale popřela, že by její dítě něco takového udělalo, a údajně začala druhou matku sprostě urážet," popsali policisté začátek konfliktu.

[chooze:article;value:576780]

Mladší z maminek měla poté starší mávnout rukou před obličejem. "33letá žena na to prý zareagovala tak, že zaťala pěst a udeřila druhou ženu do obličeje. V koutku úst sice měla drobnou krvácející ranku, lékařské ošetření nabízené přivolanou hlídkou městské policie ale opakovaně odmítla," informovali strážníci.

Přivolaná hlídka se snažila obě ženy co nejrychleji uklidnit. "Vzhledem k vypjatým emocím předali případ s podezřením na narušení občanského soužití úředníkům, kteří budou mít k dispozici také kamerové záběry z herny," uzavřeli strážníci.

Policie se zaměřila na majitele speciálně upravených aut. Podívejte se na reportáž TV Nova (10/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.