Smutná slova Nárožného z nemocnice: Půl vteřiny vám může změnit život

[chooze:gallery;value:37490]

Petr Nárožný měl minulý týden upadnout v hotelu ve Zlíně a zlomit si stehenní kost, od té doby leží v tamní nemocnici. Musel dokonce podstoupit operaci. "Vůbec nic nebudu povídat. Neumírám, ale nechce se mi," svěřil se TN.cz herec. 

Nakonec se však přece jen zamyslel nad tím, co by si přál, kdyby měl kouzelné sluchátko jako Mach a Šebestová ve večerníčku, kterému kdysi propůjčil hlas. "Co bych si přál? No, abych neprožil půl vteřiny v životě, která vám možná změní zbytek života, to bych si přál," prozradil Nárožný a naznačil, že právě pád, který mu během pár sekund zkomplikoval bytí, by rád ze svého života vytěsnil.

[chooze:article;value:575242]

Zlomená noha ho totiž velmi trápí. "Opravdu se velmi snažím, abych na své okolí nebyl protivný. Všichni mi volají a píší, snažím se být ke všem korektní. Náladu mám ale opravdu špatnou, jako člověk po operaci," vysvětlil Blesku představitel legendárního výčepního Duška ze seriálu Hospoda.

Jeho rekonvalescence je totiž náročná. "Teď si tu povídám s panem doktorem a ležím, to by šlo. Ale! Pokud na mne někdo sáhne a chce, abych se posadil, jsem víc než protivný, protože je to hrozná bolest. A představte si, dušinko, že mě už chtějí stavět na nohy! To si nedokážu vůbec představit. Ale budu se snažit psychicky i fyzicky," doplnil.

Herec Petr Nárožný zavzpomínal na svého kamaráda ze seriálu Hospoda Ladislava Potměšila (11/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.