Michal záhadně zmizel při nehodě, asi ztratil paměť. Hledají ho přes měsíc

Michal byl 18. srpna na návštěvě svého kamaráda v Klikařově. "Pohřešovaný se následně sebral a beze slov odjel se svým vozidlem Opel Mokka se zahraniční registrační značkou. S ním měl pravděpodobně dne 18. 8. 2024 v 16:15 hodin dopravní nehodu u obce Vojovice, okr. Plzeň-jih, nicméně po příjezdu složek IZS se ve vozidle ani v jeho blízkosti nikdo nenacházel," popsali policisté.

Od chvíle, kdy odjel od kamaráda, o sobě nepodal žádnou zprávu. V Klikařově zůstaly všechny jeho osobní věci, tedy mobil, doklady i peníze. "Může být ve stresu, mít psychické problémy, dle přítelkyně může trpět i ztrátou paměti, nemusí si pamatovat, jak se jmenuje a kde bydlí," varovala v srpnu policie.

[chooze:article;value:570917]

Pátrání ale nyní dále pokračuje a rodina má o 43letého slovenského otce dvou dětí strach. Pohřešuje se totiž už déle než měsíc. Podle rodiny je zdatný sportovec a zmatený mohl ujít i desítky kilometrů. 

V okolí místa nehody jej policisté hledají pravidelně. Naposledy ve středu. "Dnešního dne v dopoledních hodinách probíhala rozsáhlá pátrací akce v lokalitě, kde jsme měli poslední informace o výskytu," potvrdila pro TN.cz policejní mluvčí Eva Červenková.

[chooze:article;value:575696]

Do akce se ve středu zapojily desítky policistů se služebními psy a hledat pomáhají i drony. Policie momentálně nemá indicie o tom, že by odešel na území Česka, či dokonce do zahraničí. "Stále se chytáme toho posledního místa, kde byl viděn," dodala Červenková.

Michal měří asi 180 až 185 centimetrů, má střední postavu, hnědé oči a vousy. Není nebezpečný ani ozbrojený. Když jej přátelé naposledy viděli, měl na sobě světlé kraťasy, černé tričko a pantofle. Policie žádá kohokoli, kdo by o něm mohl mít informace, o kontaktování na lince 158 či nejbližší policejní služebně.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.