Radost v královské rodině. Princezna Beatrice čeká druhé dítě

[chooze:gallery;value:37562]

"Její královská výsost princezna Beatrice a pan Edoardo Mapelli Mozzi s velkou radostí oznamují, že začátkem nového roku přivítají na svět své druhé společné dítě. Sienna a Wolfie se tak dočkají sourozence," stojí v oficiálním prohlášení na instagramu Buckinghamského paláce.

Při té příležitosti palác zveřejnil také dvě nové fotografie z princeznina osobního života. Na jedné se radostně objímá se svým manželem, na druhé pustila své příznivce blíže do soukromí.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený The Royal Family (@theroyalfamily)

Ukázala totiž, jak si s rodinou užívá společný čas na procházce. Na snímku z lesa nechybí ani obě děti – tříletá Sienna a také Wolfie, kterého má Mapelli Mozzi z předchozího vztahu.

[chooze:article;value:576280]

Jak připomíná web Mirror, princezna Beatrice je dcerou prince Andrewa a jeho bývalé manželky Sarah Ferguson. Za italského miliardáře se provdala na skromném obřadu v červenci 2020 na hradě Windsor.

Kvůli koronavirové pandemii proběhla veselka za účasti pouhých 20 hostů, mezi kterými nechyběla královna Alžběta II. a její manžel princ Philip. Původně se přitom měla princezna vdávat už v květnu a na svatbu bylo pozváno kolem 150 hostů.

Princezna Kate se po ukončení chemoterapie vrací ke královským povinnostem. Podívejte se na reportáž TV Nova (09/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.