Nečekaný krok Kate a Williama. Prozradili, jaké mají plány do budoucna

[chooze:gallery;value:32730]

​William a Kate zřejmě mají do budoucna velké plány, a to dokonce až za oceánem. Podle zjištění deníku Mirror měli ve Spojených státech požádat o udělení ochranné známky pro svou královskou nadaci. 

"Samotný fakt, že chtějí nadaci udržet životaschopnou, naznačuje, že do budoucna mohou mít nové plány. A to je samozřejmě pozitivní," řekla podle deníku The News expertka na britskou královskou rodinu Jennie Bondová. V Americe pár zřejmě plánuje pořádat charitativní akce spojené s podporou duševního zdraví. Je prý ale také možné, že šlo jen o formální krok.

[chooze:article;value:573374]

​Ať tak či onak, pokud by William a Kate skutečně plánovali působit i za oceánem, nahrával by jim i fakt, že jsou v Americe velmi oblíbení. Podle Bondové to ale neznamená, že by tímto krokem měl chtít William zastínit svého bratra Harryho, který se v roce 2020 společně s manželkou Meghan přestěhoval do Kalifornie. 

"Neměli bychom se snažit vytvářet imaginární rivalitu mezi Williamem s Catherine a Harrym s Meghan. Mají dost problémů, aniž bychom jim přidávali další," uvedla Bondová. "Ale William a Catherine jsou ve Spojených státech zřejmě velmi populární. Nepochybuji, že pokud by nadace pomáhala s duševními problémy, pak by byla vítána," dodala.

Stav princezny Kate se zlepšuje. Vrací se ke svým povinnostem:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.