Horoskop na dnešní den 1. října: Večer vám přinese překvapivou zprávu

Beran

Dnes byste měli být opatrní při řešení citlivých témat s partnerem. Může dojít k nepochopení, a proto je lepší některé věci nechat vychladnout. V pracovní oblasti vás čeká menší zkouška, ale s klidem vše zvládnete. Udělejte si večer čas na krátkou procházku, abyste si pročistili hlavu.

Býk

Něco ve vašem okolí se mění, a to vás může trochu zneklidňovat. Není třeba se bát, situace se nakonec vyvine ve váš prospěch. Ve vztazích byste měli věnovat pozornost gestům, která vám naznačují, že partner potřebuje více vaší pozornosti. Drobné starosti si nenechte přerůst přes hlavu.

Blíženci

Dnešek je ideální den pro to, abyste se pustili do nového projektu, který vám už delší dobu leží v hlavě. Ve vztazích byste měli být otevřenější k partnerovi, jeho potřeby nejsou momentálně dostatečně vnímány. Večer vám přinese překvapivou zprávu od blízkého přítele.

Rak

Rodinné vztahy dnes budou na vrcholu vaší pozornosti. Něco, co jste dlouho přehlíželi, vyžaduje okamžité řešení. Nebojte se přijmout odpovědnost, vaše role v tom je klíčová. Ve financích dnes raději neinvestujte, situace není příliš stabilní a vyžaduje trpělivost.

Přečtěte si horoskop na zítřek, tento měsíc i celý rok.

Lev

V lásce vás čeká nečekané setkání, které vám zamotá hlavu. Můžete být postaveni před rozhodnutí, které ovlivní váš osobní život. V práci se vám ale bude dařit a možná dostanete nabídku, která stojí za zvážení. Buďte však opatrní, nepřepínejte své síly.

Panna

Dnes byste měli věnovat více pozornosti svému zdraví. Drobné potíže mohou vyústit ve větší problémy, pokud je budete ignorovat. V pracovní sféře se blýská na lepší časy, ale je nutné dotahovat vše do konce. Vztahy budou dnes klidné, ovšem nezapomínejte na vzájemnou úctu.

Váhy

Příležitost k lásce vás může dnes zastihnout zcela nepřipravené. Zůstaňte otevření a naslouchejte svému srdci, i když to může být těžké. V práci se vám bude dařit, ale buďte si vědomi konkurence, která nespí. Odpoledne vás čeká nečekaná zpráva, která vás potěší.

Štír

V lásce dnes hrozí menší rozepře, které mohou přerůst v něco většího, pokud je nebudete řešit s klidem. Vaše pracovní ambice rostou, ale nezapomínejte na odpočinek. Večer bude vhodný k rozjímání o vašich cílech a snech, abyste si lépe ujasnili, kam směřujete.

Zjistěte, které jste znamení podle čínského horoskopu a co vás čeká!

Střelec

Čeká vás den plný výzev, především v pracovních záležitostech. Nebojte se riskovat, ale mějte na paměti, že některé kroky mohou mít dlouhodobé následky. Ve vztazích dnes očekávejte harmonii a klid, což vám dodá potřebnou energii pro řešení ostatních záležitostí.

Kozoroh

V osobním životě dnes můžete narazit na záležitosti z minulosti, které nebyly zcela uzavřené. Pokuste se s nimi vypořádat, než postoupíte dál. V práci si dejte pozor na drobné chyby, které by vám mohly přivodit zbytečné problémy. Vyplatí se zkontrolovat vše dvakrát.

Vodnář

Dnes budete překypovat energií a nadšením, což může inspirovat i vaše okolí. V lásce vás čeká příjemné překvapení, které vás zahřeje u srdce. Na pracovním poli se vám naskytne možnost spolupráce s někým, kdo vás už dříve zaujal. Využijte ji, ale buďte opatrní na detaily.

Ryby

Vztahy dnes mohou být složitější, než byste si přáli. Něco, co bylo zameteno pod koberec, vypluje na povrch. Je čas si s partnerem upřímně promluvit. Pracovní záležitosti půjdou hladce, pokud se nenecháte vyrušovat drobnými problémy, které se budou snažit odlákat vaši pozornost.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.