Princezna Kate se vrací do práce. Už naplánovala první velkou akci

[chooze:gallery;value:34408]

Kensingtonský palác potvrdil, že princezna Kate bude letos opět hostit tradiční koncert vánočních koled, píše web Mirror. Ten se každý rok koná ve Westminsterském opatství a princezna se v rámci jeho plánování tento týden sešla na hradě Windsor s několika členy královské nadace.

Princezna tak podle portálu Daily Express ukázala, že po prodělané rakovině je skutečně odhodlaná vrátit se do práce. "Je to velmi dobré znamení, že se vrací do plné kondice. To, že se chystá akci organizovat, je skvělá zpráva," řekl královský expert Phil Dampier.

Koncert se sice bude natáčet začátkem prosince, televize ho ale odvysílá až na Štědrý večer. Akce se v posledních letech stala nedílnou součástí královské rodiny a vloni se ho účastnily i princezniny děti – George, Charlotte a Louis.

[chooze:article;value:575204]

Princezna začátkem tohoto měsíce prozradila, že ukončila chemoterapii. Vyhráno prý ale stále nemá. "I když jsem ukončila chemoterapii, moje cesta k uzdravení a plnému zotavení je dlouhá a já musím i nadále brát každý den tak, jak přichází," svěřila se.

Nemoc lékaři odhalili na začátku roku poté, co Kate podstoupila blíže nespecifikovanou operaci břicha. Princezna se následně stáhla z veřejného života a několik měsíců se soustředila jen na léčbu a na svoji rodinu. Jaký typ rakoviny jí lékaři diagnostikovali, nikdy neprozradila. 

Princezna Kate se pomalu vrací ke královským povinnostem. Podívejte se na reportáž TV Nova (09/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.