První fotka Kate od ukončení chemoterapie. Fanouškům se velmi ulevilo

[chooze:gallery;value:35033]

​Princeznu fotografové zachytili v neděli ráno ve chvíli, kdy s manželem princem Williamem jeli na bohoslužbu do kostela ve skotském Balmoralu, píše web Mirror. Auto řídil sám William a Kate seděla na místě spolujezdce.

Do kostela kromě nich dorazili také například král Karel III. a jeho manželka královna Camilla. Děti však s sebou Kate s Williamem na mši nevzali. 

Všímavým princezniným příznivcům neuniklo, že v autě vypadala Kate vedle svého manžela spokojeně a usmívala se. Vypadá to tak, že princezně se po náročném období skutečně daří dobře.

[chooze:article;value:574880]

Jak připomíná web NBC News, princezna Kate začátkem měsíce zveřejnila na sociálních sítích dojemné video. V něm prozradila, že úspěšně ukončila léčbu rakoviny. "I když jsem ukončila chemoterapii, moje cesta k uzdravení a plnému zotavení je dlouhá a já musím i nadále brát každý den tak, jak přichází," svěřila se ve videu.

Zákeřnou nemoc lékaři odhalili na začátku roku poté, co Kate podstoupila blíže nespecifikovanou operaci břicha. Princezna se následně stáhla z veřejného života a soustředila se na léčbu. Ke svým královským povinnostem se pomalu začala vracet minulý týden. 

Princezna Kate se pomalu vrací ke královským povinnostem. Podívejte se na reportáž TV Nova (09/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.