Herečka Magálová prožívá nejhorší chvíle života. Její syn náhle zemřel v Itálii

Martinu Magálovi se stal osudným jeho milovaný sport – koňské pólo. Zranit se měl, když se tomuto sportu věnoval v Itálii. Navzdory tomu, že ho okamžitě převezli do nemocnice v Sieně, svým zraněním podlehl. V neděli o tom informoval web pluska.sk

"Prosím, řekněte dnes svým rodičům, že je milujete. Nikdy nevíte, kdy bude příliš pozdě. Miluju tě táto," uvedl na svém instagramu jeho 19letý syn Gregor, který se věnuje hokeji. Martin má ještě dceru Kristýnu.

[chooze:article;value:574564]

​​Martin se živil jako právník a koňskému pólu se věnoval ve volném čase. "Začal jsem jezdit, když mi byly tři roky. Přivedli mě k tomu rodiče. Jezdil jsem do 14 let. Pak jsem měl dlouhou pauzu. Ve svých 30 letech jsem však objevil pólo jako jediný akční, týmový a kontaktní koňský sport a vrátil jsem se do sedla koně," sdělil Martin v roce 2017 v rozhovoru pro týdeník Trend

"S pólem ze sebe nejlépe dostanu veškerý stres z práce. Potřebuji ho, abych se mohl během týdne plně soustředit na právo. Pólo je vedle amerického fotbalu a ledního hokeje třetí nejnáročnější sport. Naštěstí jsem se vážně zranil jen jednou, a i tehdy jsem byl schopen chodit do práce," řekl dále v tehdejším rozhovoru.

Jeho matka Kamila Magálová je známá slovenská herečka, která vystupuje ve Slovenském národním divadle. Je dobře známá ale i českému publiku. Zahrála si například i ve filmech Líbáš jako Bůh nebo Líbáš jako ďábel.  

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.