Odhaluje se zákulisí vztahu Williama a Kate. Princ manželství nechtěl

Na biografii princezny Kate, jejímž autorem je Robert Jobson, fanoušci královské rodiny čekají s napětím. Obsah knihy ale na veřejnost prosakuje už před vydáním a, jak připomíná web fakt.pl, její součástí jsou i detaily o rozchodu Williama a Kate před mnoha lety. Ten, kdo měl vycouvat, byl právě princ William. 

Když se poznali, byli teprve studenti a jejich vztah se vyvíjel pomalu. Už tehdy byl ale ostře sledovaný a spekulovalo se o jejich budoucnosti. Pomalý vývoj zřejmě Kate nevyhovoval, rostla v ní totiž nejistota a potřebovala od Williama slyšet, co bude dál. Ten, pod tlakem královských povinností a nejistoty ohledně svých citů, vztah v roce 2007 ukončil. 

Pro budoucí princeznu byla situace o to horší, že tak neučinil tváří v tvář, ale po telefonu. "Najednou jí William zavolal a oznámil, že se s ní chce rozejít. Vysvětlil jí, že potřebují nějaký prostor, aby si našli svou vlastní cestu," píše autor v knize. Rozhovor měl trvat půl hodiny a budoucí manželé při něm došli k závěru, že se každý nachází na jiném místě. 

[chooze:article;value:572976]

​"William přiznal svou neschopnost oddat se manželství. To jen prohloubilo Catherinino zklamání," odhaluje kniha. 

Jak uvádí magazín Cosmopolitan, Kate po rozchodu odjela do Irska a místo hroucení se dala světu najevo, že je silnou ženou. Ještě ten samý rok měla údajně začít chodit s Williamovým přítelem Henrym Ropnerem. O rok později už ale byli oficiálně opět spolu. Podle výše zmíněné biografie se usmířili na večírku jejich přítele, kde byla Kate oblečená jako zdravotní sestra. A Williama zjevně naprosto uhranula. 

Dnes jsou William a Kate považováni za ideální pár. V posledních měsících přitom čelí pořádným těžkostem, zejména v souvislosti se zdravotním stavem princezny. Ta ale minulý týden oznámila, že ukončila chemoterapii a nyní se vrací k povinnostem. 

Více k návratu ke královským povinnostem se dozvíte v reportáži:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.