Přísně tajná svatba Charlotte Štikové. Radši dostanu přes držku, řekla Monika

[chooze:gallery;value:36522]

​Aspirující zpěvačka ze slavné rodiny Štikových Charlotte se vdává. Osmadvacetiletá hvězdička si vezme svého o 22 let staršího přítele Martina Stefana. Veselka ale podléhá přísnému utajení, zatím se neví, kdy a kde přesně se uskuteční.

Podle deníku Blesk svatbě ve čtvrtek večer předcházela oslava v pražské restauraci Fuze. Akci pořádala maminka nevěsty Monika Binias, která údajně nelibě nesla, když na ni Charlotte dorazila se zpožděním.

[chooze:article;value:574323]

Vůbec nepřišel tatínek Charlotte Michal, který je jen o čtyři roky starší než nastávající jeho dcery. A nebude ani na svatbě. "Kvůli Monice a jejímu agresivnímu chování na svatbě nebudu nejenom já, ale nikdo další od Charlotte z rodiny. Tedy kromě Moniky, která na nás neustále útočí," postěžoval si pro Expres. Týkat se to má i Ornelly a jejího muže Josefa Kokty.

Binias počítala s tím, že se její exmanžel může objevit. "Já tam jdu kvůli tobě (Charlotte, pozn. red.), protože radši dostanu přes držku od Štiky mezi dveřmi, než abych se nezúčastnila tvé svatby," vzkázala přes sociální sítě.

K oltáři tak Charlotte doprovodí netradičně právě maminka Monika. "Trošku nervózní jsem, jinak se ale na svatbu hrozně těším. To, že povedu dceru k oltáři, je pro mě největší čest," řekla pro Super.cz.

Ornella Survivor přirovnává k Alcatrazu, sebe ke zbídačené šelmě. Přesto by do toho šla znova (3/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.