Už je to tady. Proroctví Nostradama se naplňuje, týká se Putina i prince Harryho

Pro některé výborný prorok, pro druhé pouhá loutka k postrašení lidí. Řeč je o francouzském lékaři Micheli de Nostredame. Ten měl údajně předpovědět velký požár Londýna v roce 1666, vzestup Adolfa Hitlera nebo shození atomových bomb na Hirošimu a Nagasaki v roce 1945, shrnuje Business Insider.

Podobně jako mnoho dalších proroků se i Nostradamus pokusil o předpověď konce světa. My se však nemáme čeho bát, apokalypsa má totiž údajně nastat v roce 3797. Co nás ale ještě má potkat ve zbytku tohoto roku?

Nostradamus předpověděl, že na jeho konci nás čeká především velký ekonomický propad. Životní náklady rodin se podle něj vyšplhají až do astronomických výšek. Každý se prý bude bát, co ho čeká.

[chooze:article;value:533373]

​Bát by se však dle Nostradama měl i ruský prezident Vladimir Putin. Válka, kterou současně předpověděl, se pomalu, ale jistě chýlí ke konci. Podle proroka se však ke konci chýlí i Putinův život, vyvěštil mu totiž vážné onemocnění.

Do konce roku by mělo dojít i k abdikaci britského krále Karla III. Důvodem budou přetrvávající útoky jak na jeho druhou manželku, tak na něho samého. "Nahradí ho muž, který nikdy nečekal, že se stane králem," okomentoval podle portálu Hindustan Times situaci expert na Nostradama Mario Reading. Naznačuje tím, že by se králem mohl stát princ Harry.

Putin má mít dva malé syny. Nejsou prý v kontaktu s vnějším světem (9/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.