Trendy zimní dovolená

S CK Blue Style si zajistíte nejlepší místa za skvělé ceny a užijete si jedinečnou dovolenou v exotických destinacích, které nabízejí teplé počasí, slunečné pláže a nezapomenutelné zážitky. Zanzibar, Spojené arabské emiráty, Kapverdy, Omán a Egypt vám toto vše nabídnou.

Zanzibar: Exotický ráj

Zanzibar v nabídce CK Blue Style právem patří mezi top exotické destinace. „Novinkou je, že se nyní na Zanzibar dostanete přímým letem z Prahy,“ říká expertka na cestování Lenka Pátek, obchodní ředitelka CK Blue Style. Ostrov v Indickém oceánu láká na okouzlující písčité pláže, tyrkysové moře a malebnou přírodu. Oblíbenou aktivitou je šnorchlování a potápění nebo návštěva historické čtvrti Stone Town, rodiště Freddieho Mercuryho. Výlety lodí téměř stoprocentně zaručí pozorování divokých delfínů nebo želvy obrovské. Můžete navštívit plantáže koření nebo národní park Jozani – Chwaka Bay. „Zážitkem, kterému se nic nevyrovná, je safari v Tanzanii, kde lze pozorovat africká zvířata z bezprostřední blízkosti,“ dodává expertka na cestování Lenka Pátek.

Spojené arabské emiráty: Luxus a odpočinek

Spojené arabské emiráty představují dokonalé spojení luxusu, moderní architektury a pohodlí. Dubaj nabízí neuvěřitelné zážitky – od světových nákupních center přes ikonické mrakodrapy až po pouštní safari. Zimní měsíce jsou navíc ideálním obdobím k návštěvě, poněvadž teploty umožňují užívat si jak pláže, tak městský život. Ras Al Khaimah, nejsevernější z emirátů je považován za nejkrásnější a nejrozmanitější emirát nabízející palmové oázy mezi pouštními dunami tvořenými červeným pískem a nekonečně dlouhými plážemi na březích azurového moře.

Kapverdy: Nekonečné písčité pláže

Kapverdy, ležící v Atlantském oceánu, jsou známé svým příjemným podnebím po celý rok. Jsou ideální volbou pro milovníky klidu, krásných pláží a vodních sportů, jako je kitesurfing. Nabízejí jedinečný mix africké a portugalské kultury, což je patrné i v místní kuchyni. Můžete zkusit jízdu na čtyřkolkách, oblíbený výlet katamaránem nebo lanový skluz Zipline Cabo Verde, dlouhý 1040 metrů. Kapverdy zkrátka nabízejí zábavu pro všechny věkové kategorie a bohatý noční život.

Omán: Perla Arábie

Omán je destinace pro ty, kteří chtějí zažít autentickou arabskou kulturu. Kromě obdivování úžasných přírodních scenérií je Omán ideálním místem pro prožití aktivní dovolené. Můžete se potápět, šnorchlovat, užít si treky do hor nebo jít nakupovat. Tato země disponuje úplně vším, co na své dovolené očekáváte. Toužíte poznat Omán a nasbírat úžasné zážitky, na které budete dlouho vzpomínat? Vyrazte na Okruh Ománem.

Egypt: Země faraonů

Egypt je jednou z nejoblíbenějších turistických destinací. Je rájem pro každého, kdo si chce užít rozmanitou dovolenou se vším všudy! Můžete se těšit na potápění a šnorchlování v průzračných vodách Rudého moře, dobrodružné výpravy do pouště, jízdu na velbloudech nebo čtyřkolkách či plavbu po Nilu ke starověkým chrámům a hrobkám. Tato země je skvělou volbou pro ty, kdo chtějí zažít exotiku s dotekem historie.

​Dopřejte si i v zimě slunce v exotických rájích! Hotel Villa Dida Resort se nachází na východním pobřeží Zanzibaru, nabízí klidné a luxusní ubytování přímo u pláže, perfektní pro romantický odpočinek. Hosty čeká výborný servis i wellness centrum. Mohou relaxovat a vychutnat si vynikající kuchyni. Pullman Al Marjan Island Resort se nachází ve Spojených arabských emirátech na uměle vytvořeném ostrově Al Marjan. Poskytuje luxusní ubytování jen pár kroků od pláže a pozvolným vstupem do moře. Tento resort vyniká moderním designem a vysokým standardem služeb. Ostrov Al Marjan, tvořený čtyřmi umělými ostrovy, je ideálním místem pro odpočinek i objevování přírodních krás v okolí.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.