Hlasujte v anketě Český slavík, přípravy galavečera jsou v plném proudu

"Hlasování startuje právě teď. To znamená, že od teď můžeme všichni hlasovat,“ říká herec a moderátor Ondřej Sokol. Další ročník hudební ankety Český slavík se rozjíždí. Slavnostním gala večerem vás opět provede oblíbená moderátorská dvojice Ondřej Sokol a Aleš Háma.

"Upřímně řeknu, že se připravuji opravdu hodně. Ono je to hodně psaní, scénář vzniká dlouho, ten tým je velký. Já myslím, že spoustě lidí se zdá, že přijdeme a mluvíme, ale ono to tak opravdu není a ta příprava musí být poměrně poctivá," vysvětluje Sokol.

[chooze:article;value:573537]

​A jako vždy se můžete těšit na večer plný zábavy a hvězdných hostů. O tom, kdo získá zlatou sošku, můžete rozhodnout i vy. Hlasovat můžete až do 17. listopadu na webových stránkách Českého slavíka. Jeden z vás vyhraje luxusní osobní vůz.

"A já doufám, že se mohou diváci těšit na novou dávku humoru. Já sám se na ni těším. A doufám, že přijde," neskrývá velké očekávání Sokol.

Gala večer se koná v pražském Fóru Karlín 29. listopadu a vy sledujte také čtvrteční Snídani, jejímž tématem bude právě anketa Český slavík.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.