Kate prozradila víc než jen průběh léčby. Vzácně odhalila i své nejstřeženější soukromí

[chooze:gallery;value:22194]

​​V novém emotivním videu vystupují kromě princezny také její manžel princ William a jejich tři děti. Právě 11letý George, devítiletá Charlotte a šestiletý Louis jsou podle webu Mirror ve videu zachyceni jako středobod vesmíru Williama a Kate.

Autorem videa je Will Warren, který podle portálu Daily Mail vzácné rodinné momenty zachytil v srpnu v Norfolku, kde královská rodina trávila prázdniny. Princ a princezna tak dali znovu jasně najevo, že rodina je pro ně na prvním místě. Oba si přitom potrpí na soukromí, a tříminutové video tak ukazuje víc, než co fanoušci obvykle mohou vidět. 

Ve videu spolu hrají karty, pořádají piknik, ohání se kriketovými pálkami a s úsměvem od ucha k uchu dovádí v lese i na pláži. Šestiletý Louis pak na jednom ze záběrů dokonce leze na strom. Kate také odhalila, jak moc důležití jsou pro ni její rodiče. Ani ti ve videu nechybí a užívají si čas se svými vnoučaty.

[chooze:article;value:573383]

Princezna ukázala, že její životní oporou je její manžel princ William. Zatímco na oficiálních akcích manželé své city obvykle najevo nedávají, v novém videu je tomu přesně naopak. Na záběrech se o sebe opírají, drží se za ruce a William dává své ženě polibek na tvář.

A fanoušci jsou z toho nadšení. "Miluji všechno v tomhle videu. Miluji, jak ukázali skutečnou lásku a jak bezstarostní jsou v přírodě. Takhle jsme je ještě nikdy neviděli a to je v pořádku. Ale to, že dali najevo, jak moc milují sebe a své děti, dokazuje, že se od nás v lásce a zdraví nijak neliší," zní jeden z komentářů na instagramu královského páru.

Tříminutová stopáž se kromě rodiny zaměřuje i na přírodu, která hraje v životě princezny velmi důležitou roli. Symbolizuje totiž naději a útěchu a právě v přírodě našla Kate po oznámení diagnózy útočiště. O tom, jak moc je "síla přírody pro udržování fyzického i duševního zdraví podstatná", mluvila však už dříve.

Princezna Kate ukončila chemoterapii. Podívejte se na reportáž TV Nova (09/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.