Tragická smrt nevlastní dcery (†25) slavného kytaristy. Zabila se plynem

Zprávu o smrti své nevlastní dcery zveřejnil kytarista na instagramu v červenci. "Lucy-Bleu Knightová (6. prosince 1998), milovaná dcera Meegan Hodgesové a Marka Knighta, nevlastní dcera Samanthy Somers Knightové a Slashe, sestra Scarlet Knightové, nevlastní sestra Londona a Cashe Hudsonových, zemřela pokojně 19. července 2024 v Los Angeles v Kalifornii," uvedl tehdy.

Nejprve se nevědělo, jak zemřela. "Oddělení soudního lékařství okresu Los Angeles určilo jako příčinu smrti 25leté Lucy-Bleu Knightové otravu sirovodíkem," uvedli ale soudní lékaři ve vyjádření ve čtvrtek.

[chooze:article;value:571151]

"Slečna Knightová byla 19. července nalezena bezvládná v soukromé rezidenci policejními orgány, které přišly zkontrolovat, jestli je v pořádku. Smrt byla konstatována v 15:00 hodin," pokračovali lékaři. "Jako důvod smrti byla stanovena sebevražda," dodali.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Slash (@slash)

"Moje srdce je navždy zlomené. Nikdy mi nepřestaneš chybět a budu vzpomínat na to, jaký jsi byla a stále jsi maják štěstí, smíchu, tvořivosti a krásy," napsal Slash v červenci na instagram. Kvůli jejímu úmrtí zrušil i několik koncertů. Lucy měla na instagramu 35 tisíc sledujících a pracovala údajně v talentové pobočce nahrávacího studia.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.