Horoskop na dnešní den 29. srpna: Nezapomeňte se odměnit

Beran

Dnešek vám přinese zajímavou výzvu v pracovní sféře, kterou byste neměli podcenit. Vaše rozhodnutí může ovlivnit budoucí kariéru, proto jednejte rozvážně. V osobních vztazích pocítíte lehké napětí, které byste měli řešit dříve, než přeroste v konflikt.

Býk

Potkáte někoho, kdo na vás udělá hluboký dojem. Tento člověk by mohl ovlivnit váš život více, než si nyní uvědomujete. V práci se vám podaří dotáhnout do konce projekt, který vás dlouho zaměstnával. Oslavte tento úspěch, ale nezapomínejte na odpočinek.

Blíženci

Ve vztazích dnes pocítíte neklid. Možná zjistíte, že nejste na stejné vlně jako váš partner. Nebojte se otevřít diskuzi, ale dejte pozor, abyste se neukvapili. V práci vás čeká pozitivní zpráva, která vám zvedne náladu a dodá energii na zbytek dne.

Rak

Rodinné záležitosti budou dnes hrát prim. Někdo z blízkých bude potřebovat vaši podporu a radu, kterou byste neměli odmítnout. V práci se vyhněte spěchu a raději věnujte čas detailům, které by mohly být rozhodující pro váš úspěch. Vyplatí se vám to.

Přečtěte si horoskop na zítřek, tento měsíc i celý rok

Lev

Dnes vás čeká důležité rozhodnutí ohledně financí. Než uděláte krok, pečlivě zvažte všechny možnosti. V lásce se připravte na drobné překvapení, které vás příjemně překvapí. Pokud se cítíte vyčerpaní, nezapomeňte si udělat čas na odpočinek.

Panna

Soustřeďte se dnes na zdraví a pohodu. Možná pocítíte únavu, kterou byste neměli ignorovat. Dejte si pauzu a vyrazte na procházku nebo si dopřejte chvíli klidu. V lásce se vám bude dařit, partner ocení vaši péči a pozornost, kterou mu věnujete.

Váhy

Dnes budete mít pocit, že vše jde hladce. V práci se vám bude dařit a vaše úsilí bude oceněno. V osobních vztazích očekávejte harmonii, možná se dokonce otevře nová kapitola ve vašem životě. Nezapomeňte se odměnit za tvrdou práci a užít si zasloužený klid.

Štír

Někdo ve vašem okolí se vámi dnes pokusí manipulovat, buďte proto opatrní. Nenechte se vtáhnout do her, které by mohly ublížit vaší reputaci. Ve vztazích se držte svých zásad a nenechte se tlačit do něčeho, co nechcete. Důvěra je klíčem k úspěchu.

Zjistěte, jaké jste znamení podle čínského horoskopu a co vás čeká

Střelec

Pocit svobody a dobrodružství vás dnes bude hnát vpřed. V práci se nenechte omezovat a ukažte, co ve vás skutečně je. V lásce se připravte na nové zážitky, které vás překvapí svou intenzitou. Pokud plánujete cestu, dnes je ideální čas na její přípravu.

Kozoroh

Pracovní úkoly vás dnes mohou zavalit, ale vytrvalost se vám vyplatí. Neztrácejte naději, i když se věci budou zdát náročné. Ve vztazích se pokuste vyhnout zbytečným sporům, které by mohly narušit váš klid. Otevřená komunikace vám pomůže najít řešení.

Vodnář

Kreativita bude dnes vaším hlavním nástrojem. Využijte ji v práci i v osobním životě, kde může přinést nové možnosti. Pokud jste ve vztahu, připravte se na nečekaný zvrat, který může posílit váš vzájemný vztah. Nebojte se experimentovat a zkoušet nové věci.

Ryby

Dnešek je ideální pro reflexi a sebereflexi. Zamyslete se nad svými cíli a přemýšlejte, zda jdete správnou cestou. V osobních vztazích můžete pocítit menší napětí, ale s trochou trpělivosti se vše vyjasní. Nezapomínejte na odpočinek, potřebujete načerpat síly.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.