Rozvod herců Jennifer Lopez a Bena Afflecka: Začíná boj o miliardový majetek

Příběh jako vystřižený z romantického filmu  píše se rok 2022 a Jennifer Lopez s Benem Affleckem ohromují své fanoušky, když oznamují, že se 17 let po zrušených zásnubách konečně vzali. Tajný obřad proběhl v Las Vegas za přítomnosti jejich dětí z předchozích vztahů. Jeniffer si předtím prošla třemi manželstvími, Ben Affleck jedním.

Následovala i pohádková svatba v honosném sídle Bena Afflecka v Georgii, které má tři ložnice a osm koupelen. Spolu se nastěhovali do luxusního sídla v Los Angeles v přepočtu za 1,5 miliardy korun.

[chooze:article;value:503032]

​Pár tvořili už na začátku milénia a zahráli si spolu i v několika filmech. Poprvé ve snímku Láska s rizikem. Vztah jim ale vydržel jen dva roky. Ben Affleck údajně své milované zahýbal a opíjel se.

Jen málokdo tehdy tušil, že se jejich cesty po dekádách opět sejdou. A nakonec zase rozejdou. Ben Affleck prý zřejmě znovu propadl alkoholu.

Co vypadalo jako pohádka, nemá bohužel šťastný konec. Rozvod, o kterém se ve Spojených stáehc šušká už měsíce, bude nejspíš bolet, a to zřejmě hlavně Jenifer. Její žádost o rozvod u losangelského soudu údajně neobsahuje žádné informace o předmanželské smlouvě, takže si hollywoodská dvojice bude zřejmě muset dělit majetek.

Současné jmění Jenifer Lopez se odhaduje v přepočtu na 9 miliard korun, zatímco oscarový Ben Affleck vlastní v porovnání s budoucí exmanželkou jen asi třetinový majetek. Dělení majetku bude zřejmě navíc komplikovat i jejich společnou práci na připravovaném filmu Nezastavitelný.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.