Justin Bieber je otcem. S manželkou Hailey přivítali na svět chlapečka

Z kanadského zpěváka Justina Biebera je tatínek. Jeho žena Hailey přivedla na svět chlapečka, kterého manželé pojmenovali Jack Blues Bieber.

Krásnou zprávu oznámil 30letý popový idol na svém instagramu v sobotu ráno našeho času. "Vítej doma," připsal k fotografii, na kterém jeho manželka drží chlapečkovu nožičku. Kdy přesně se miminko narodilo, si ale Bieber zatím nechal pro sebe.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Justin Bieber (@justinbieber)

Z novorozeného vnoučka se raduje také modelčin otec, herec Stephen Baldwin. "Amen. Moc vám gratulujeme a kéž Bůh i nadále žehná naší rodině," napsal pyšný dědeček na síť X

[chooze:article;value:570843]

To, že manželé očekávají své první dítě, oficiálně oznámili na začátku května dojemným videem. Tehdy se však o modelčině těhotenství už několik týdnů spekulovalo. Hailey později prozradila, že se jí podařilo požehnaný stav poměrně dlouho tajit díky tomu, že měla malé bříško.

Jak připomíná web TMZ, Justin a Hailey se vzali v září 2018 na radnici v New Yorku krátce po zásnubách. O rok později proběhl druhý obřad v Jižní Karolíně za přítomnosti rodiny a přátel.

​V show Tvoje tvář má známý hlas kanadského zpěváka ztvárnila Tereza Mašková. Podívejte se, jak jí to šlo (2018):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.