První fotky po pádu z motorky: Ben Cristovao ukázal zranění po vážné nehodě

[chooze:gallery;value:31819]

​Ben Cristovao minulý týden pořádně vyděsil fanoušky zprávou, že leží v nemocnici po pádu z motorky (TN.cz o nehodě psalo zde). "Nechtěl jsem to dávat ven, protože už tak nemají motorky nejlepší PR, co se týče bezpečnosti, ale cestu si to našlo stejně, tak budiž," napsal ve středu na svém instagramu populární zpěvák. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Ben Cristovao (@bennycristo)

Při té příležitosti rovnou zveřejnil fotky, které nejsou příliš v hodné pro citlivé povahy. Ukazuje na nich krvavé odřeniny a sešitou ruku. Vyjádřil se také k samotné nehodě. 

"Vyboural jsem se na motorce, byla to moje vina, nikomu jinému jsem neublížil. Momentálně ještě stále nemůžu bezbolestně sedět ani ležet na zádech, ale dáme matraci do většího auta a do vyprodaných Karlových Varů v sobotu přijedu na břiše, i kdyby cokoli," slíbil fanouškům. O uplynulém víkendu totiž musel pracovní plány zrušit, za což se lidem omluvil. 

[chooze:article;value:569024]

​I přes děsivou nehodu na motorky nezanevřel. "S motorkou samozřejmě nepřestanu, naopak jsem o tuto zkušenost moudřejší jezdec," konstatoval. 

Příspěvek mu okomentovali i kolegové nejen z hudební branže. "Fuuuuu. Ať je brzy líp," napsala například Anna Slováčková. Herečka a modelka Alice Bendová zpěvákovi poslala několik srdíček. 

Ben Cristovao rozezpíval celou O2 arenu. Nad pódiem se vznášel ve velké posteli (11/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.