Kramný mu o smrti Moniky a Klárky řekl úplně všechno. Spoluvězeň promluvil

Dlouhé chvíle ve vězení si Petr Kramný krátil se svým novým kamarádem Patrikem Rákošem. S ním se měl seznámit během jedné z vycházek, kdy ho sám oslovil. "Tak začalo naše seznámení, každý den se vídáme na vycházce, cvičíme spolu, takže supr, dobrej kluk," popsal Kramný v dokumentární sérii Kauza Kramný.

Výstupu na kameru se ale nebál ani Rákoš, kterého už z vězení propustili. Rozpovídal se o tom, jaký je Kramný v soukromí. "On je normální kluk, nebere nějaký to, že tam je televize, že je slavnej, on to tak nebere," zhodnotil.

[chooze:article;value:568056]

​Dokonce pro něj složil i rap. V něm prozradil detaily z jejich rozhovorů, které se pochopitelně stáčely i ke smrti Moniky a Klárky. Rapovou píseň se prý rozhodl Kramnému věnovat proto, "že to dal a ví, co chce". Sám mu měl tvrdit, že je nevinný. "On jediný ví, že nikomu nic neudělal," rapuje.

Velká část textu se týká Kramného rodičů. "Děkuje svému tátovi a samo i mámě, za to, že se k němu zády neotočila," pokračuje a zpívá i o strachu rodičů, kteří se o Kramného museli bát. Jsou prý tím jediným, co odsouzenému vrahovi zbylo.

Sám Kramný přiznává, že se k němu otočila zády většina přátel, které na svobodě měl. "Je hodně překvapující, jak člověk dokáže změnit názor. A chci říct, upřímně a ze srdce, že kamarád, kterého jsem si tady našel, je daleko lepší kamarád, než dá se říct většina, který jsem měl venku," řekl.

Nahlédněte pod pokličku. Takhle se natáčela Kauza Kramný:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.