Princezna Kate postavila krále před hotovou věc. Karel zůstal s ústy dokořán

[chooze:gallery;value:22194]

​To, že je princezna Kate velmi silná žena, dokazuje široké veřejnosti už mnoho let. Své o tom ví ale i členové britské královské rodiny. Princezna se nebála prosadit si svou ani u krále Karla III. a dokonce ani u zesnulé královny Alžběty II.

Podle autora princezniny biografie Roberta Jobsona, kterého citoval deník Hello!, jim dala jasně najevo, že za všech okolností a navzdory všem královským povinnostem bude na první místo vždy stavět své děti – prince George, princeznu Charlotte a prince Louise.

[chooze:article;value:568397]

​"Jak zesnulé královně, tak princi z Walesu, nyní již králi, dala kvůli svým dětem jasně najevo, že se nenechá nutit do věcí, které dělat nechce," řekl Jobson. "To vyžaduje hodně odvahy, protože jste ve velmi cizím světě," dodal s tím, že život v královské rodině je plný přísných pravidel a povinností.

Podle zjištění deníku Mirror staví Kate na první místo své děti za všech okolností, a to i nyní, kdy sama prochází náročnou léčbou rakoviny. Údajně se kvůli nim snaží zachovat klidnou mysl, aby se už brzy mohla plnohodnotně zapojit do jejich výchovy. Kate by si prý přála, aby se už brzy mohla účastnit jejich školních aktivit, navštěvovat školní hry a dokonce i sportovní dny.

Kate se ukázala na veřejnosti. Rakovině navzdory rozdávala úsměvy:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.