Nové informace o zdraví princezny Kate. Prozradili, jak situaci zvládá

[chooze:gallery;value:35033]

​Informací o léčbě princezny Kate je málo, a tak jejím příznivcům nezbývá nic jiného, než jí držet palce a věřit v brzké uzdravení. Autor nové biografie princezny Kate Robert Jobson se pro deník Hello! o princezny stavu ale rozpovídal a přinesl dobré zprávy. Princezna podle něj celou situaci zvládá s "velkým klidem".

"Je to člověk, který chce najít řešení a povznést se nad rozruchem a dramatem. Myslím, že vzhledem k tomu, čím si prochází, tím nechce ztrácet čas," popsal. Princezna prý navíc věří tomu, že i malé krůčky jsou důležité.

[chooze:article;value:568024]

​Klidnou mysl se snaží zachovat i kvůli dětem. Ráda by už brzy nabrala dostatek sil, aby se o ně mohla na plno starat. "Kdykoliv to bude možné, Kate bude chodit na školní akce. Dává si záležet, aby navštěvovala i školní hry a sportovní dny," citoval Jobsona deník Mirror.

Účast princezny Kate na Wimbledonu okomentovala novinářka Barbora Koukalová:

Sama princezna o sobě dala vědět naposledy v polovině června. Po měsících mlčení prozradila, že dělá pokroky a zažívá dobře i špatné dny. Tehdy uvedla, že léčba bude trvat ještě několik měsíců. "Snažím se naslouchat svému tělu a dopřát mu tolik potřebný čas na uzdravení," sdělila.

Od té doby se na veřejnosti objevila celkem dvakrát. Poprvé v červnu na oslavách k narozeninám krále Karla a v červenci na Wimbledonu, kde se ukázala i s princeznou Charlotte. Fanoušci Kate tehdy přivítali ovacemi ve stoje.

Takhle Kate zářila na Wimbledonu. Rakovině navzdory rozdávala úsměvy:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.