Při tragické nehodě na Floridě zahynulo devět lidí. Auto se převrátilo do kanálu

Server NBC News s odkazem na zprávu úřadu šerifa okresu Palm Beach uvedl, že řidič nezvládl levotočivou zatáčku, v důsledku čehož Ford Explorer 2023 vyjel na travnatou krajnici, narazil do svodidel a nakonec se převrátil do kanálu, informuje server NBC News. Policisté ve svém prohlášení uvedli, že čtyři oběti byly prohlášeny za mrtvé na místě a šest jich bylo převezeno do místní nemocnice, kde jich pět zemřelo.

"Máme jednoho přeživšího, celkem deset obětí," uvedl úřad šerifa. "Naše myšlenky a modlitby jsou během této srdcervoucí události s rodinami." Jediný přeživší, 26letý muž, zůstává s vážnými zraněními hospitalizován v nemocnici St.Mary's Medical Center.

[chooze:article;value:566595]

Hasiči uvedli, že vozidlo bylo při jejich příjezdu částečně ponořené a převrácené v kanálu. Dvě oběti byly převezeny do traumacentra vrtulníkem Trauma Hawk a čtyři byly transportovány pozemními jednotkami. Oblast navíc prohledali potápěči, aby se ujistili, že byli nalezeni všichni cestující z havarovaného vozu.

https://twitter.com/NBCNews/status/1820973164941267330

"Jsem na oddělení 20 let a tohle je jedna z nejtěžších scén, na kterých jsem kdy byl," řekl Kapitán Tom Reyes, citoval kanál News Chanel 5 mluvčího hasičského záchranného sboru okresu Palm Beach. Starosta Steve Wilson prohlásil, že město dělá "vše, co je v lidských silách", aby byly silnice bezpečnější, včetně instalace většího osvětlení a svodidel, ale dodal, že "vždy můžeme udělat více". Nehodu nadále vyšetřuje Úřad šerifa okresu Palm Beach.

Děsivá nehoda autobusu. Převrátil se před vjezdem do tunelu (7/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.