Strach o oblíbeného moderátora. Náhlý převoz do nemocnice

Slovenský moderátor Tomáš Juríček, který se pravidelně objevuje v oblíbené ranní show televize Markíza, pořádně vyděsil své příznivce. Zveřejnil záběry, jak ho odváží sanitka, informoval web tvnoviny.sk.  

Otec dvou dětí navíc skončil v rukou lékařů v době, kdy měl den volna. "Proč, když mám mít chvilku volna, musí se něco po***t. Kamarádi, šetřete se, už nejsme nejmladší," okomentoval snímek, který zveřejnil na sociální síti.

[chooze:article;value:558458]

Nečekané zdravotní potíže vyřešil krátký odpočinek a infuze. Ve čtvrtek ho proto propustili z nemocnice a mohl se vrátit k rodině. "Pouští mě domů. Nic vážného se neděje, vyřešily to čtyři kapačky. Děkuji všem za povzbudivé zprávy," dodal Juríček. Co přesně se mu stalo, moderátor pořadu Teleráno ale neřekl.

Není to poprvé, co Juríčka postihly zdravotní problémy. V roce 2012 ve svých 24 letech překonal mrtvici, jeho stav byl vážný. V té době trpěl prý nadváhou. "Teď už vím, že o tělo se musíte starat. Stačí mu dát trochu lásky a dobré energie," řekl před časem v rozhovoru pro Nový čas s tím, že musel zcela změnit životní styl.

V páteční Snídani nastala změna. Moderovat ji začali Dana Morávková a Jan Čenský (6/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.