Jiří Langmajer se pochlubil vzácným snímkem. Jsem tak šťastnej, září

Herec Jiří Langmajer patří mezi nadšené uživatele instagramu a se svými fanoušky sdílí nejen práci, ale i soukromí. Zatímco jeho žena Adéla Gondíková se na jeho profilu objevuje pravidelně, své dcery a vnoučka oblíbený "Langoš" příliš nesdílí. Tentokrát ale udělal výjimku.

"No, jako žijeme si, no. Máme za sebou fantastickou domácí řeckou rodinnou večeři. Jsem tak šťastnej, že je mám všechny u jednoho stolu," napsal Langmajer k rodinnému snímku.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Jirka Langmajer (@jirkalangmajer)

Na fotografii nechybí jeho manželka, ale ani obě dcery se svými partnery a také jeho vnouček Timotej, který se narodil v létě 2018. Společně si momentálně všichni užívají dovolenou na řeckém ostrově Korfu.

[chooze:article;value:564401]

U fotky se ihned začaly objevovat komentáře od hercových fanoušků, kteří obdivovali, jaké krásné vztahy v rodině panují. "Tak to má být, všichni spolu," zněl jeden z komentářů. "Vzácné chvilky s rodinou jsou nejkrásnější, tak užívejte s radostí," napsala mu jedna z fanynek.

Hvězda Kriminálky Anděl ale ráda objevuje i krásy Česka. Společně s manželkou před pár dny zavítali na jižní Moravu. Tam nevynechali návštěvu vinného sklepa a ujít si nenechali ani zámek Lednice.

Ještě předtím si manželé udělali výlet do Jizerských hor. "Byli jsme poctiví turisté, takže jeden den jsme dali 23 km a druhý 15 km," pochlubil se Langmajer. A výlet nezapomněl pro své sledující poctivě zdokumentovat.

Dovolenou si užil i zpěvák Marek Ztracený. Překvapil novou vizáží (7/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.