Horoskop na sobotu 20. července: Využijte energii, kterou cítíte

Beran

Pokud máte dlouho odkládaný projekt, tento víkend je ideální čas se do něj pustit. Energie vám nebude chybět a s trochou snahy můžete dosáhnout skvělých výsledků. Nezapomeňte se ale také věnovat svým blízkým, kteří ocení vaši pozornost.

Býk

Návštěva starého přítele vám přinese radost a nostalgické vzpomínky. Zároveň si uvědomíte, jak moc se věci změnily a jak jste vy sami pokročili. Buďte otevření novým zážitkům, které vás mohou posunout dál na vaší cestě.

Blíženci

Dnes vám hvězdy přejí harmonii ve vztazích. Pokud jste měli nedávno nějaké konflikty, teď je vhodný čas je urovnat. Partner vám bude naslouchat a společně najdete řešení. Večer si dopřejte romantickou večeři, která upevní vaše pouto.

Rak

Rodinné záležitosti budou hrát důležitou roli. Možná budete muset řešit nějaké nečekané situace, ale s vaší empatií a trpělivostí vše zvládnete. Nezapomeňte věnovat čas i sobě a odpočinout si po náročném dni.

Lev

Tento víkend je skvělý na sportovní aktivity. Vyrazte ven, zapojte se do kolektivního sportu nebo si jen zaběhejte v přírodě. Pohyb vám přinese nejen fyzickou kondici, ale i psychickou pohodu. Využijte energii, kterou cítíte.

Panna

Finanční otázky mohou být tento víkend na pořadu dne. Přehodnoťte své výdaje a udělejte si plán, jak lépe hospodařit. Možná objevíte nové způsoby, jak ušetřit nebo investovat peníze. Diskuze s rodinou vám může přinést cenné rady.

Váhy

Vaše romantické touhy budou tento víkend na vrcholu. Pokud jste v dlouhodobém vztahu, může vás partner mile překvapit. Nezadaní mají šanci potkat někoho zajímavého na společenské události. Buďte otevření novým setkáním.

Štír

Dnes se může objevit skryté napětí v přátelských vztazích. Snažte se vyhnout konfrontacím a raději naslouchejte. Možná zjistíte, že problémy nejsou tak vážné, jak se zdají. Večer si udělejte čas na relaxaci a regeneraci.

Střelec

Víkend bude plný dobrodružství a nových zážitků. Vydejte se na výlet nebo zkuste něco, co jste ještě nikdy nedělali. Vaše energie a optimismus k vám přitáhnou nové přátele. Dejte si ale pozor na přílišné riskování.

Kozoroh

Vaše kariéra vám přinese nečekané překvapení. Možná dostanete nabídku, která vám otevře nové možnosti. Neváhejte ji přijmout, i když to znamená více odpovědnosti. Večer věnujte rodině a přátelům, kteří vás podpoří.

Vodnář

Tento víkend je ideální pro osobní růst a vzdělávání. Přihlaste se na kurz nebo se věnujte čtení knih, které vás obohatí. Vaše zvědavost a touha po nových vědomostech vás posune dál. Nezapomeňte si ale také odpočinout.

Ryby

Vaše emocionální citlivost bude tento víkend zvýšená. Buďte opatrní na své pocity a nechte je volně proudit. Můžete objevit nové aspekty svého života, které jste dosud přehlíželi. Meditace nebo klidná procházka vám pomohou nalézt vnitřní klid.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.