Oblíbená herečka září štěstím. Stane se maminkou

[chooze:gallery;value:36586]

Své první těhotenství oznámila 38letá herečka vtipným příspěvkem na instagramu. "Jsem nadšená, že moje dítě bude chodit do školky s dětmi Margot Robbiové a Hailey Bieberové," připsala k fotce, na které odhalila těhotenské bříško. Podle amerického magazínu Vogue by už měla být ve třetím trimestru těhotenství.

Miminko herečka očekává se svým manželem, 55letým filmovým producentem Andrewem Formem. Za něj se provdala před dvěma lety v New Orleans. Jak připomíná web People, brali se po dvouletém vztahu.

Herečce v komentářích začali gratulovat nejen její fanoušci, ale také herečtí kolegové. "Jsem za vás oba tak šťastná," napsala k příspěvku herečka Lily Collinsová. Pogratulovala jí ale i herečka Sarah Hylandová nebo herci Matt Bomer a Josh Gad.

[chooze:article;value:563762]

Daddariová se proslavila v roce 2010, kdy ztvárnila jednu z hlavních rolí ve filmu Percy Jackson: Zloděj blesku. Objevila se ale i ve filmech Pobřežní hlídka nebo Texaský masakr motorovou pilou 3D.

Pravidelně hraje také v seriálech. Diváci si ji zamilovali například v Temném případu, Proč ženy zabíjejí nebo v první sérii Bílého lotosu. 

Berenika Kohoutová je těhotná! Radostnou novinu oznámila neobvyklým způsobem:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.