Na D5 se srazily kamiony. Kvůli kolonám měli hasiči při zásahu potíže

[chooze:gallery;value:36289]

Dva náklaďáky se srazily na 83. kilometru dálnice D5 ve směru na Rozvadov. Nehoda se stala v zúžení mezi 84. a 78. kilometrem.

"Hasiči měli problém se kvůli koloně dostat na místo zásahu. Likvidovali jsme únik provozních kapalin z jednoho z havarovaných nákladních vozidel," popsal mluvčí plzeňských hasičů Petr Poncar.

[chooze:article;value:560251]

Mluvčí plzeňské policie Eva Červenková pro TN.cz uvedla, že se nehoda obešla bez zraněných. "Výsledky testů na alkohol zatím nejsou hotové," doplnila. Místo nehody bude podle odhadů plně průjezdné až kolem půl desáté. Nehodu se dá objet přes exit Klatovy na 80. kilometru.

Přibližné místo nehody na D5 u Plzně:

Vážnou nehodu řeší také policie na Vysočině, kde se v úterý kolem sedmé hodiny večer na silnici první třídy číslo 19 mezi obcemi Kámen a Obrataň u odbočky na Šimpach srazilo osobní a nákladní auto. "Po uhašení hořícího vozidla a po důkladném ohledání bylo z vraku osobního aura vyproštěno torzo jedné osoby, kterou se nepodařilo identifikovat," uvedla mluvčí policie na Vysočině Dana Čírtková. Řidič nákladního auta vyvázl bez zranění.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.