Politici si užívají Vánoce. Pochlubili se betlémem i nazdobenými stromečky

Společné video sdílela na sociálních sítích koalice SPOLU. "Milí přátelé, pro mnohé z nás jsou Vánoce těmi nejkrásnějšími svátky v roce," prohlásil premiér Petr Fiala (ODS).

"Pojďte teď na chvíli nechat stranou starosti a vychutnat si svátky v klidu a pohodě," vyzval vicepremiér Marian Jurečka (KDU-ČSL). "Ať se vám splní všechno, co si přejete," popřála předsedkyně Sněmovny Markéta Pekarová Adamová (TOP 09).

[chooze:article;value:480723]

Senátorka Miroslava Němcová (ODS) se zase na twitteru pochlubila betlémem, který vyřezal její manžel. "Je tam vše dvojmo, protože máme dvě vnoučata. První dvojice – Marie s Josefem  je vyřezána z jednoho kusu. Moc dojemné a krásné. Přejeme vám radostný den," napsala.

https://twitter.com/Nemcova_Mirka/status/1606588711252234240

Před vánočním stromkem popřál i se svým synem veselé Vánoce první vicepremiér Vít Rakušan (STAN). "Nejdůležitější je o Vánocích rodina, abyste byli s těmi, s kterými chcete být," řekl.

Video odkazující na oblíbenou komedii Láska nebeská sdílel na sociálních sítích vicepremiér pro digitalizaci Ivan Bartoš (Piráti). "Všem přeju štěstí, zdraví, lásku, spokojenost, mír," uvedl a ve videu své šéfce sekretariátu řekl, že Vánoce chce strávit s rodinou.

[chooze:article;value:481024]

Krásné svátky lidem přejí i opoziční politici. Předsedkyně poslaneckého klubu hnutí ANO Alena Schillerová ve videu zdůraznila důležitost dárků. "Jsou důkazem o tom, že jsme si vzpomněli na lidi kolem sebe a uvidíme štěstí v jejich očích," myslí si.

Podobně jako Rakušan popřál předseda hnutí SPD k Vánocům před vánočním stromkem. "Přeji Vám ze srdce krásné, a hlavně šťastné vánoční svátky, přeji Vám, aby to byly svátky, které prožijeme také v míru, v teple a světle," uvedl Tomio Okamura na facebooku.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.