Nejromantičtější místa pro žádost o ruku

Řecké ostrovy

Řecko je synonymem romantiky. Ostrovy jako Santorini s jeho typickými bílými domy a modrými střechami poskytují úchvatné výhledy na Egejské moře. Malebné vesnice s úzkými uličkami plnými květin přidají na kouzlu. Nejlepší místo pro zásnuby? Vyhlídka nad útesy ve vesnici Oia, kam se lehce dostanete třeba zapůjčeným autem z hotelu Iliada Odysseas Resort. Na ostrově Samos doporučujeme pláže Mikro Seitani a Megalo Seitani, kde budete mít dostatek soukromí.

Tunisko

Tunisko možná nepůsobí jako klasická destinace pro zásnuby, ale určitě stojí za zvážení. Malebné městečko Sidi Bou Said s bílými domy a modrými okny nabízí nádherné výhledy na Středozemní moře. Pro milovníky historie je ideálním místem Kartágo – zásnuby mezi ruinami starověkého města budou nezapomenutelné.

Madeira

Pro ty, kdo milují přírodu a dobrodružství, je Madeira perfektní volbou. Portugalský ostrov omývaný Atlantikem nabízí úchvatné přírodní scenérie. Vrchol Pico do Arieiro při západu slunce nebo útes Cabo Girão, nejvyšší útes Madeiry, poskytují dokonalé kulisy pro romantický okamžik.

​​Sardinie

Italská Sardinie nabízí vše pro dokonalé zásnuby – krásné pláže, malebná městečka a vynikající jídlo. Pláž Cala Luna při západu slunce nebo starobylé město Alghero s jeho kouzelnými uličkami jsou ideální místa pro tento významný okamžik.

​​Kypr

Kypr, ostrov plný kontrastů, na kterém můžete spojit žádost o ruku s návštěvou vinic. Vinařství Tsiakkas nabízí krásné výhledy na amfiteátr vinice Pelendri. Další romantické místo je Afroditina pláž, kde se podle bájí zrodila bohyně lásky.

Každá z těchto destinací nabízí jedinečné kouzlo a nezapomenutelné kulisy pro zásnuby. Ať už se rozhodnete pro jakékoli místo, nejdůležitější je, že tento okamžik bude výjimečný pro vás oba.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.