Aplikace WhatsApp projde změnou, zaměří se na oblíbenou funkci

Aplikace WhatsApp už dávno neslouží jen k posílání textových zpráv. V průběhu let jí přibyla řada nových funkcí, které uživatelé velmi rádi využívají. Před dvěma lety WhatsApp spustil funkci, která umožňuje reagovat na doručené zprávy a nyní právě v této oblasti chystá novinku, upozornil web Mobilizujme

Nová beta verze vylepšuje reakce na obrazovce prohlížeče médií a nabízí jednodušší způsob, jak reagovat na fotografie, videa a GIFy. V rámci WhatsApp beta 2.24.11.18 pro Android aplikace WhatsApp konkrétně mírně vylepšila rozhraní pro reakce na obrazovce prohlížeče, zjistil web WABetaInfo.

Klepnutím na ikonu emoji se má nově zobrazit šest emotikonů, pravděpodobně těch, které používáte nejčastěji. Nejedná se o velkou změnu oproti způsobu, jakým reakce zpráv na obrazovce prohlížeče médií fungovaly v beta verzi 2.24.10.7, ale nabízí modernější uživatelské rozhraní. Novinka je zatím stále ve verzi beta a není jasné, kdy by mohla být rozšířena mezi běžné uživatele.

[chooze:article;value:557144]

​Kromě zefektivnění reakcí na zprávy se platforma vlastněná společností Meta také snaží zjednodušit profilové obrázky. WhatsApp momentálně pracuje na funkci, která uživatelům umožní vytvářet nové profilové obrázky pomocí umělé inteligence (AI). 

WhatsApp nedávno snížil kvalitu fotografií. Podívejte se, jak to obejít (11/23):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.