Horoskop na pondělí 6. května: Seznámíte se s někým, kdo vám poradí

Beran 

Bude se vám nyní dařit, protože máte mnoho dobrých planet na své straně. Mohli byste však udělat chybu, kdybyste těchto objektivně příznivých okolností chtěli zneužít k něčemu, co není tak docela košer. Slušnost vám naopak přinese mnoho dobrého.

Býk    

Přízeň Slunce a planety Mars vám přihraje vynikající kariérní možnosti, o kterých se ostatním znamením zvěrokruhu ani nezdá. Nebude to navíc žádná krátkodobá záležitost. Dobrá karta vám totiž bude v tomto směru padat po celé následující dva roky.

Blíženci          

Uplatníte se zejména na intelektuálním poli. Tam si na vás nyní jen tak někdo nepřijde. S rukama už to bude horší. Využijte toho, že to o sobě víte a zařiďte se podle toho. Možná byste se měli dokonce poohlédnout po nějakém dobrém vzdělávacím kurzu.

Rak    

Dejte si pozor, abyste hned na začátku týdne nezabředli do zbytečných konfliktů. V každém případě se věnujte pouze svým záležitostem a dění kolem sebe nekomentujte. Jedině tak se vyhnete zbytečným hádkám. Nechte okolí, ať se samo vypořádá s problémy.

VOLEJTE KARTÁŘCE JEN ZA 35Kč/min!
Využijte jarní akci a volejte kartářkám se slevou. Práce, láska, peníze, vztahy - nic není tabu!

Lev     

Náladu vám na začátku týdne nedokáže pokazit ani sebevětší pesimista. Budete v naprosté pohodě, takže vaši přítomnost budou vyhledávat hlavně lidi, kteří neprožili zrovna nejlepší víkend. Hlavně si dejte pozor, abyste kvůli tomu nezanedbávali práci.

Panna 

Nedorozumění, které nevyvoláte, vám pokazí náladu na pěkných pár hodin. Těžko se totiž budete smiřovat s představou, že vám nerozumí jeden z nejbližších lidí. Bylo by ovšem nerozumné, kdybyste jako lék na svoji chvilkovou depresi používali alkohol.

Váhy

Zrozencům ve Váze se teď v lásce mimořádně daří. To ovšem neznamená, že se nemusíte ve vztahu vůbec snažit. Váš protějšek totiž potřebuje neustálou pozornost, aby se nezačal třeba v myšlenkách toulat jinde. Tělesný kontakt vám zajišťuje jeho věrnost.

Štír

Večer budete mít potřebu hodit za hlavu všechny pracovní starosti. Nejlépe vám k tomu poslouží návštěva kina nebo jiného kulturního podniku. Zjistíte, že lidi mají daleko větší problémy než vy. Navíc se seznámíte s někým, kdo vám dokáže poradit.

MĚSÍČNÍ TAROT NA KVĚTEN!
Zajímá vás, na co se můžete v Květnu těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Střelec

Jistou negativní zkušenost přetavíte v to dobré. Rozkřikne se o vás, že jste skvělý obchodník či obchodnice. Komunikace o penězích vás sice bude dopředu pořád stejně traumatizovat, nakonec ji ale zvládnete jako rozený finanční manažer nebo ekonom.

Kozoroh

V lásce a v rodinných vztazích se vám bude dařit, když potlačíte jisté sklony k egoismu. To ovšem neznamená, že se skloníte před každým přáním a požadavkem, se kterým na vás váš protějšek nebo někdo z vašich nejbližších příbuzných dneska vyrukuje.

Vodnář          

Máte velmi dobrou výchozí pozici pro důležitý rozhovor s rodinou. Jestliže chcete dosáhnout svého, raději rozmluvu neodkládejte na pozdější dobu. Nejlepší pro vás bude, když upřímně řeknete, co máte na srdci. Nejvíce vás překvapí, že to ostatní vidí podobně.

Ryby  

Vaše jednání označí člověk, na jehož mínění vám záleží, za moudré a velice uvážlivé. Dnešek je pro vás tedy vhodný k všemožným jednáním pracovního nebo soukromého charakteru. Můžete se odvážit řešit i zásadní problémy, týkající se rodinného majetku.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.