Horoskop na pondělí 5. února: Nabídněte někomu pomocnou ruku

Beran

Oživte svůj vztah. Přestože jste jak vy, tak i partner spokojeni, nový impulz by vám jistě prospěl. Není třeba radikálních změn. Stačí, pokud si pro svou milovanou polovičku připravíte překvapení ve formě romantického večera. Užijte si noc plnou vášně.

Býk    

Připravte se na dlouhý den v zaměstnání. Máte práci, která vás baví, nejste do ní ale zrovna zapálení a podle toho také vypadá vaše pracovní nasazení. Pokud si však chcete udržet místo, budete muset přidat. Podejte výkony, jaké se po vás vyžadují.

Blíženci          

Merkur, který se hned v pondělí přesouvá do Vodnáře, vám dává ideální příležitost na rozvíjení vztahů, a to jak těch rodinných, tak pracovních. Využijte skvělé šance ve svůj prospěch a zapracujte, na čem je potřeba. S trochou diplomacie dosáhnete všeho.

Rak    

Konečně jste se dočkali kýžených změn v zaměstnání! Vaše prosby byly vyslyšeny a vy byste teď měli vyvinout veškeré úsilí a dokázat, že vaše návrhy na inovace byly odůvodněné. Máte šanci propracovat se ke kariéře svých snů, nepromarněte příležitost.

TÝDENNÍ ČÍNSKÉ HOROSKOPY!
Podívejte se, co vám na tento týden předpovídají východní horoskopy!

Lev     

Dnes bude na pracovišti pěkně dusno. Po krátkém víkendu je mnoho spolupracovníků špatně naladěno a váš věčný optimismus tomu nepomáhá, ba naopak. Snažte se soustředit na sebe a raději se držte zpátky. Zbytečně by mohlo dojít k nepříjemnému konfliktu.

Panna 

V této době také můžete poznat lidi, kteří se stanou vašimi dobrými přáteli, přičemž nejvýhodnější čas ke kontaktům je odpoledne, kdy vám Merkur s Venuší a Lunou přejí. Přínosem mohou být zrozenci znamení Kozoroha – odtud čouhá pravé přátelství.

Váhy  

V práci po vás bude kdosi chtít, abyste mu pomohli. Pravděpodobně půjde o nového kolegu. I když máte svých povinností nad hlavu, buďte velkorysí a poraďte dotyčnému se vším, s čím si nebude vědět rady. Týmová spolupráce je velmi důležitá pro všechny!

Štír     

Máte za sebou období rodinných sporů a konfliktů. Dnes se však konečně vyřeší i ten poslední problém a doma zavládne atmosféra pohody a vzájemné podpory. Důvěra, která mezi vámi nyní panuje, je téměř hmatatelná! Snažte se, aby vydržela co nejdéle.

NOVINKA – VELKÝ TAROT 2024!
Zjistěte, co vás čeká v roce 2024! Poznejte svou budoucnost dříve, než se stane skutečností! Nečekejte a vytáhněte si svých pět karet hned teď!

Střelec

Máte všeho dost a dnes pohár vaší trpělivosti přeteče. Výbuch emocí, který bude následovat, překvapí jak vás, tak vaše nejbližší. Pozor, abyste v záchvatu vzteku neřekli něco, čeho byste mohli později litovat. Snažte se ovládat a komunikovat rozumně.

Kozoroh         

Milostný život rovněž nezůstává v dřímotách – Venuše laská vaše znamení upřímností a city. Jak s tím vším nejlépe naložit? Objevujte se na veřejnosti, buďte vynalézaví a prosazujte své názory, nastává váš čas! Tak si ho užívejte, zasloužíte si to!

Vodnář          

V zaměstnání vám svitne naděje na kariérní povýšení, přesto se neradujte předčasně. Pracujte na sobě i přesto, že úspěch je téměř zaručený. Nikdy totiž nevíte, kdo další pokukuje po vašem místě. Raději se proto mějte na pozoru a předveďte maximum.

Ryby  

Nejenom Venuše, ale i ostatní planety jsou na vaší straně – můžete využít živé energie, kterou vás dopuje Mars. Zatímco se ostatní teprve probouzejí, vy se bleskově rozhodujete a jste plní iniciativy. To umožní získat pro sebe cenné pracovní výhody.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.