Žena tvrdí, že objevila novou sexuální orientaci. Zamilovala se do stromu

Milovnice přírody, 45letá Američanka Sonja Semjonová, před čtyřmi lety dostala svou lásku k přírodě na zcela nečekanou úroveň. Když vypukla pandemie covidu-19, přestěhovala se do okolí kanadského Vancouveru a právě tam zjistila, že se zamilovala jednoho konkrétního dubu, jak popisuje na webu Here Come The Ecosexuals

Právě kmeny starých stromů podle ní přenáší opravdovou "erotickou energii" a i díky tomu se její vztah k přírodě údajně stále upevňuje. "Celou zimu jsem pět dní v týdnu chodila po stezce poblíž tohoto stromu. Všimla jsem si toho spojení a pak jsem u něj lehávala," popsala pro deník New York Post své procitnutí během jinak izolovaných dnů. 

[chooze:article;value:503668]

​Sama o sobě nyní milovnice přírody a stromů mluví jako o ekosexuálce a tvrdí, že jako "člověk, který považuje přírodu za romantickou, smyslnou a sexy," si často představuje, že je "planeta Země milenkou". 

Svoje vyznání by nynější sexuální koučka a poradkyně v oblasti intimity chtěla šířit dál, aby se v lidech upevnilo pouto k přírodě a touha po její záchraně. I přesto, že lidem radí ve vztazích, doplňuje, že pro ni osobně objetí stromu nic nenahradí. Odmítá však, že by měla sexuální styk se stromem a šlo o druh perverze, protože vzájemné propojení podle ní funguje pouze v její mysli.

"Sounáležitost, kterou cítím se stromem, je to, co hledám. U člověka je to ale vždycky jen v rovině fantazie," podotýká. "Toužila jsem po tom přívalu erotické energie, který přichází, když potkáte nového partnera, a to je u lidí neudržitelné. Myslím si, že bychom všichni mohli těšit z větší symbiózy s přírodou," uzavírá Semjonová.
Objímání stromů mnoho lidí bere jako terapii (8/2020): 

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.