Celebrity si užívají advent. Nahlédněte do jejich soukromí

Celebrity si užívají adventu po svém. Některé mají plné ruce práce, třeba zpěvačka Lucie Vondráčková, která redakci TN.cz přiznala, že kvůli tomu doma nemá ani adventní věnec. "Můj advent je hlavně v divadle. Adventní věnec nestíhám, ale máme ho na jevišti," řekla s úsměvem Lucie.

Jinak to má modelka Agáta Hanychová, která se na instagramu pochlubila videem z vyzdobeného příbytku. Ten vypadá jako z amerického vánočního filmu. Nechybí nafukovací Santa, polštáře s vánoční tematikou, hromada světýlek. A k tomu Hanychová oblékla i sváteční šaty, v nichž jí vyniká zakulacené bříško.

[chooze:gallery;value:29557]

​Moderátorka Televizních novin Lucie Borhyová už má napečeno a vychutnala si i tradiční svařák na pražských trzích. "Mám už rohlíčky, které mi moje děti ujídají, a také slepovaná kolečka, která jsme doma dělali," pochlubila se vánočním pečením Borhyová.

Sváteční nálada panuje i u Štefana Margity, který letos tráví své první Vánoce bez zpěvačky Hanky Zagorové, přesto to doma trošku vyzdobil. "Udělal jsem jen malou výzdobu, co by Hanka asi ocenila. Venkovní, co jsme dělávali předtím, nedělám. Není pro koho," svěřil se pro Život ve hvězdách.

[chooze:article;value:477230]

​Druhou svíčku na adventním věnci zapálila i herečka Dana Morávková. Ta ale zároveň přiznává, že na adventní náladu nemá příliš času. "Pořád pracuju a skoro každý den teď hraju nebo točím. Ale byla jsem se o víkendu podívat na Staroměstské náměstí a pak ve Žlutých lázních na svátek světel," nastínila herečka.

Těžké období prožívá nyní zpěvačka Dara Rolins s partnerem Pavlem Nedvědem, mají za sebou několik náročných dní, přesto mají stále úsměv na tváři a v neděli si vychutnávali svařák na adventních trzích při rozsvěcení stromečku.

Fotku s dětmi u adventního věnce přidal na instagram také zpěvák Tomáš Klus, kterému prý pejsek zhatil plány na hezkou fotku s hořícími svíčkami, protože je sfoukl. 

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.