Horoskop na pátek 2. prosince: Planety se k vám otáčejí zády, ale bude lépe

Beran

I když vás přepadá neodolatelná chuť se rozlétnout a nechat všechny věci, které vás táhnou k zemi, někde daleko za sebou, neutečete jim. Závazky musíte plnit, pokud se nechcete stydět sami před sebou. Zkuste se na to dnes podívat novým pohledem.

Býk    

Chtěli byste dnes přijít na to, jak vyřešit nějaký dlouhodobější problém. Je třeba vyvarovat se rychlých řešení. Přinesou sice brzký výsledek, ale nakonec byste toho nejspíš litovali. Raději proto ve vlastním zájmu popřemýšlejte nad pomalejší cestou.

Blíženci          

Citlivější období je signalizováno na dopoledne, kdy byste měli být opatrní na to, aby nevznikal rozpor mezi tím, co říkáte, a tím, co děláte. Váš milovaný protějšek by pak mohl projevovat snahu vás převychovávat a neustále vám radit, co je správné.

Rak    

Merkur ve znamení Střelce věstí určité překážky v komunikaci, cestování a jakoby nechuť k rozhodování. Že jste toho přitom měli tolik v plánu? Ty vám nikdo nebere, jen je zapotřebí více soustředěnosti, pak půjde všechno i přes drobnosti jako po másle.

MĚSÍČNÍ TAROT NA PROSINEC
Zajímá vás, na co se můžete v prosinci těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Lev     

Ocitáte se tak trochu na území ztracena a cestu ven vám halí Afroditin závoj zmatku. Od odpoledne je vyhlášeno embargo na rozebírání a řešení problémů ve vztahu. Venuše s Marsem se k vám otáčejí zády a dopují vás pocitem skepse – nedejte se! Bude líp.

Panna 

Kdosi vám v zaměstnání díky svému pochybení otevře dveře k novým profesním možnostem. A vy uvidíte, že bohužel platí i to, že kariéru je možno udělat buď vlastními schopnostmi, anebo hloupostí jiných. Berte věci tak, jak jsou. Doma budete slavit.

Váhy  

Až se zase bude někdo ve vašem okolí divit vašim pracovním úspěchům, klidně se s nimi podělte o některé své tajné pracovní tipy. A nezapomeňte na jeden pro vás opravdu typický. Nejdůležitější přísadou receptů na úspěch je umění vycházet s lidmi.

Štír     

Venuše připravuje vzrušující setkání zejména na různých společenských akcích. Ani Mars nezůstává netečný, naopak připojuje porci originality ve svádění, s jeho přispěním máte nevšední jiskru! Nejlepšími dobou pro záležitosti lásky se ukazuje večer.

APLIKACE ZDARMA: LÁSKOMĚR
Zjistěte, jak jste na tom se stávajícím vztahem, v sexu a s hledáním lásky!

Střelec

Mnoho přitažlivých protějšků je zapáleno pro věc jako vy a panuje až neobvyklé souznění. Zejména od odpoledních hodin jste naladěni na společenskou notu, radujete se a jste bezprostřední, tudíž se může jednat o lavinu seznamování s novými lidmi.

Kozoroh         

Nevýhodou je, že dnes do všeho strká nos nevypočitatelný Uran ve znamení Býka a vyvolává nechtěné zkraty, jiskřivá atmosféra je jeho hobby! Je vhodné, abyste si dávali zvýšený pozor na cestách, vyhnete se tak možným nepříjemnostem a stresu.

Vodnář          

Vyzařováním krásy a svůdnosti jste pověstní. Díky tomu, jak jste magneticky přitažliví, jdete doslova na dračku! Energický Mars v Blížencích prozrazuje, že zejména odpoledne inklinujete k novým věcem, toužíte po vzrušení, experimentech v sexu a flirtu.

Ryby  

Dnes vám nechybí talent pro vyjednávání a nápady ohledně nových projektů. Jeho vliv se pak následně odráží i ve vašich financích. A jak jste na tom s láskou? Vesmír prozrazuje, že na jedničku. Máte patřičný zápal, takže se máte na co těšit!

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.