Zdravotní problémy Jiřiny Bohdalové! Oblíbená herečka skončila v nemocnici

Jiřina Bohdalová dál bojuje se zdravotními problémy. Herečka se už druhým týdnem léčí s chřipkou. Do toho se ale přidaly navíc bolesti zad poté, co si měla Bohdalová bolestivě hnout s páteří. Kvůli nim ji museli lékaři převézt do Nemocnice Na Homolce, kde herečka nyní leží na kapačkách, píše Blesk.

"Je to kus těžkýho života, stoupla jsem prostě špatně a hnula se mi páteř. Je to bolestivý. Je toho na ženskou dost," svěřila Bohdalová televizi Nova. "Když je člověk zraněnej a bolí ho fyzická bolest, tak je zraněnej i duševně," dodala.

[chooze:article;value:461658]

Bohdalová chybí i návštěvníkům Vrchlického divadla v Lounech, kde měla ve středu vystoupit. Kvůli nemoci muselo divadlo odložit plánovanou talk show s Jiřinou Bohdalovou. "Z důvodu onemocnění paní Bohdalové je plánované představení zrušeno. Nový termín oznámíme, vstupenky zůstávají v platnosti," omlouvalo se Vrchlické divadlo na svých stránkách.

Samotná herečka se ale nevzdává naděje, že brzy opět na divadelní prkna vstoupí. "Věřím, že mě na Homolce dají zase dohromady. Dělám pro to maximum a věřím v zázrak," sdělila Blesku.

Herečka Jiřina Bohdalová zavzpomínala na dlouholetého kamaráda Josefa Somra, který nedávno zemřel:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.