VIDEO: Prodavač se zeptal zákazníka, co potřebuje. Zbil ho za to do bezvědomí

Policie pátrá po neznámém agresorovi, který v Praze na Opatově napadl zaměstnance prodejny potravin. Jeho čin ale zachytily kamery. K útoku došlo poté, co v polovině srpna vstoupil do prodejny ve vestibulu stanice metra.

"V okamžiku, kdy jej zaměstnanec oslovil s dotazem, zda nepotřebuje s něčím pomoct, jej muž zcela bezdůvodně napadl," uvedla mluvčí pražské policie Eva Kropáčová. Nejdříve ho opakovaně kopl do boku těla a následně ho několikrát udeřil pěstí do obličeje.

[chooze:article;value:526258]

Mlátil ho tak silně, že zaměstnanec spadl na zem a skončil v bezvědomí. Kolegové mu přivolali pomoc. Záchranáři zjistili, že při útoku utrpěl otřes mozku a otevřenou zlomeninu spodní čelisti, která si vyžádala operativní zákrok a s ním spojenou hospitalizaci v nemocnici.

Pachateli se podařilo utéct. Policisté ale mají v ruce několik kamerových záznamů, na nichž je vidět. "V případě, že poznáváte muže na kamerovém záznamu či víte, kde se nachází, informace prosím předejte policistům na linku 158," vyzývají policisté. Muži hrozí až dvouleté vězení.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.