Mladík se měl obnažovat před dívkami, jednu i osahávat. Hledá ho policie

Od 4. září se kriminalisté zabývají případem výtržnictví. "K celé události došlo v Říčanech v ulici V Údolí a 5. května, kde měl ke dvěma nezletilým dívkám přistoupit zatím neznámý muž a jedné dívce beze slov sáhnout na intimní partie. Následně se před oběma dívkami obnažit a začít onanovat," popsala na webu policejní mluvčí Barbora Schneeweissová.

Dívky okamžitě z místa utekly a vše řekly doma rodičům. Policisté nyní po muži pátrají. Podle výpovědí obou slečen dotyčný za celou dobu nepromluvil.

[chooze:article;value:523226]

Muž ve věku zhruba 20 let měří asi 175 centimetrů a má štíhlou střední postavu, světlejší hnědé vlasy s ofinou, světlejší oči a neměl žádné vousy. Oblečený byl do modrého trika s krátkým rukávem a šedých teplákových kraťasů.

Policistům se podařilo sestavit identikit podezřelého. "Pokud znáte mladého muže, který by mohl odpovídat sestavenému identikitu, nebo jste si muže odpovídajícího popisu ve zmíněný den v Říčanech všimli, kontaktujte, prosím, policisty na lince 158 nebo přímo říčanské policisty na telefonním čísle 735 785 921," vyzvala Schneeweissová.

Kriminalisté už zahájili trestní řízení pro podezření ze spáchání přečinu výtržnictví. Za to hrozí muži v případě dopadení a prokázání viny až dva roky ve vězení.

Muž se v Plzni obnažoval před dětmi. Více se dozvíte v následující reportáži (5/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.