Horoskop na středu 27. září: Venuše a Slunce se o vás starají

Beran

Dnes se nebudete moci chovat intuitivně, jelikož se vám do popředí bude drát rozum a emoce. Dávejte pozor, abyste se jimi nenechali příliš ovlivňovat, jelikož by to zastínilo vaše skutečná přání. Nejlépe uděláte, pokud veškerá rozhodnutí odložíte.

Býk    

Vaše vládkyně Venuše vás sice zpočátku trochu napíná a kalí vody určitým netaktem lidí, kteří jsou nějak spojeni s vašimi financemi, ale všeho jenom do času. Pokud se u někoho setkáváte například i se závistí, nenecháte se tím rozhodit a jdete dál.

Blíženci          

Dnes se budete více soustředit na lidi z okolí než sami na sebe. Zajímat vás budou starosti každého jednotlivce a ochotně pomůžete komukoliv, kdo vás požádá. Dávejte si ale pozor na využívání. Jelikož jste emočně zranitelní, mohlo by vám to ublížit.

Rak    

Pokud vás rodina bude tlačit do rodinné sešlosti, neměli byste se nechat přemluvit. Nečekalo by vás tam nic příjemného a účastnit se zbytečné hádky přece nemáte zapotřebí. Čas strávený dobrou četbou vám toho jistě dá podstatně více a odpočinete si.

MĚSÍČNÍ TAROT NA ŘÍJEN!
Zajímá vás, na co se můžete v říjnu těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Lev     

Nerozčilujte se a nebuďte impulzivní. Jistě se najde pár jedinců, kteří vám v práci budou pít krev, ale měli byste vztahy na pracovišti pojmout více psychologicky, jinak brzy zešedivíte. Usmívejte se a zhluboka dýchejte, to vám na chvíli pomůže.

Panna 

Finance se rozmnoží a vy konečně nabudete dojmu, že jste finančně zabezpečeni. Ačkoliv se vám do mysli budou drát miliony nápadů, co všechno byste si mohli pořídit či na co byste mohli spořit, zabrzděte a raději dělejte, jako že peníze navíc nemáte.

Váhy 

Budete se chovat štědře ke svým potomkům. Nejenže jim zvýšíte kapesné, ale ještě je obdarujete něčím, po čem už dlouho touží. Nezadaní, nevíte, co s volným časem? Charitativní činnost se jeví jako dobrý nápad, a ještě se tam seznámíte s novými lidmi.

Štír     

Hvězdy radí, abyste neodmítali žádné společenské pozvání, můžete tam totiž narazit na člověka, který sehraje důležitou roli ve vaší kariéře. Finančně se jedná o velmi příznivý den. Venuše si umínila starat se o váš blahobyt a přidává se k ní i Slunce.

TÝDENNÍ ČÍNSKÉ HOROSKOPY!
Podívejte se, co vám na tento týden předpovídají východní horoskopy!

Střelec

Jupiter s Merkurem vám ve středu zajišťují skvělou výřečnost a diplomacii, nabídky mají tendenci se jen hrnout! Kolem konce dne je vhodná doba na další jednání se svými dlouholetými nadřízenými nebo nějakými autoritami. Nezklame vás to.

Kozoroh         

V zaměstnání si dnes můžete dovolit chovat se familiárně. Nejenže vám to nadřízený bude tolerovat, ale ještě se mu osobní způsob komunikace začne zamlouvat a uvede ji v praxi. Zbavíte se formálního oslovování, ale ještě si trochu šplhnete.

Vodnář          

Neplýtvejte energií na nesprávných místech, obzvlášť když ji nemáte. Dnes byste se měli věnovat těm záležitostem, které jsou podstatné. Děti a rodina ocení vaši přítomnost nejvíce, tak jim věnujte drahocenný čas. Zároveň tak načerpáte nové síly.

Ryby  

Nebudete koukat na odměnu ani na kariérní postup a řeknete nadřízenému z plných plic, co si myslíte o chodu společnosti a pracovní morálce některých jedinců. Ačkoliv si vás se zaujetím vyslechne, příslibu pokusu o změnu se nedočkáte, ocení však snahu.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.